Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 25 de maig del 2010

EIXIDA 21/05/2010 LA FALAGUERA,PINET,LLUTXENT,PLA DE CORRALS.

Este dissabte acudirem 5 bikers,Fede, Raúl,Javi Company,Paco i jo, em fet una ruta podriem dir que combina-eta per que el tros des de la cava de la falaguera fins a Pinet per la impossible es quasi que tot de fer-lo a peu, pero nomes per el paisatge i les vistes val la pena fer-lo.
Molt dura la pujada des de la pista del Buixcarró fins a la falaguera, on coincidirem ens uns bikers de Gandia que feien la mateixa ruta que nosaltres i els acompanyarem a Pinet i esmorzarem junts.Després de la cava de La falaguera el camí està molt trencat cal fer-lo a trossos a peu a trossos dalt la burreta fins a la impossible i a esmorzar a Pinet.
Despres d´esmorzar la tornada l´hem fet per la ermita de Llutxent a Quatretonda i per la pista del Buixcarró al Pla de corrals i a casa.
En total han estat 58 km i 1300 metres de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada