Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 13 de febrer del 2010

EIXIDA 13/02/2010 RAFEL,MANUEL,SALINES,CASTELLO I LA POBLA LLARGA

Un dia que havien acudit més bikers del que anava sent normal l´horatge no ens ha deixat gaudir de un bon dia de btt, Javi, Ferran, Fede i jo hem acudit a les 8 del matí al parc, ja estava xispejant.

Hem eixit direcció Rafelguaraf, la idea era fer la finca de Perot per anar a esmorzar a Bellús i per l´estret de les aïgues a les salines i a La Pobla, al arrivar a rafel s´ha post a ploure i hem decidit anar cap a les salines per tenir més prop el poble en cas que començara a ploure més fort.

A les 9:30 s´ha posat a ploure, i per la font amarga travessant ens hem retirat cap al pobla per esmorzar a la Cantina amb Quique que estava treballant.

Al final encara hem fet 30 km amb 500 m de desnivell acumulat, al menys hem fet gana de esmorzar i ens hem banyat un poc.

Em fi esperem que la setmana que ve siga més i millor de tota manera ahí estarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada