Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 10 de juny del 2012

EIXIDA DIA 09/06/2011 AGRES, NAIXEMENT DEL VINALOPO, CAVA ARQUEJADA, AGRES.

Este dissabte hem fet una d´eixes rutes que ens agraden fer, quan anem per llocs que no coneguem, paisatges que mai haviem vist i la veritat que heu tenim ben a prop de nosaltres.

El lloc escollit va ser Agres, ja feia temps que voliem anar i per fi ha pogut ser. Hem anat 4 bikers, Javi Company, Ferràn, Fede i Jo, a últim hora Javi Benavent hagut de quedar-se a casa per un problema mecànic.

La ruta comença a Agres, primer agafem la via verda del antic Xixarra per arribar a Alfafar i Bocairent, on comença una de les primeres pujades del dia fins a Banyeres de Mariola on hem esmorzat al bar del polideportiu molt  be per cert.

Després d´esmorzar seguim la ruta primer per  el naixement de riu Vinalopo, un paratge precios, ací hem tingut la segona averia del día , Fede a trencat el moll del canvi de darrere i a tingut que tornar al cotxe amb pinyo fixe per la carretera.

Després ens endinsem dins la serra de mariola per arrivar per unes pistes amb fortes pujades fins a  la cava arquejada de Agres las peus del Montcabrer, Una vegada ahí agafem la senda de baixada que naix darrere del refugi, una senda molt tècnica amb algun tros combinat per amb altres molt divertits.

El perfil de la ruta i unes imatges:



AL NAIXEMENT DEL VINALOPO




A LA CAVA ARQUEJADA 




BAIXANT LA TRIALERA

Ferran

Javi
Açò és tot, la setmana que ve mé.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada