Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 26 de març del 2012

EIXIDA DIA 24/03/2012 SENDA DEL PORTALET, ESTRET DE LES AIGUES.

Només tres bikers anarem este dissabte a fer esta bonica i divertida ruta per les serres de L´Olleria i Aielo de Malferit, Javi Company, Ferràn i Jo.
Agafarem el tren fins a L´Alcudia de Crespins i des de ahí començarem a rodar, primer pujant l´antic port de l´Olleria i després la senda del Portalet per baixar a esmorzar a Aielo de Malferit.
Cal dir que esta setmana li ha tocat a Javi  Company caure un bac sense conseqüències afortunadament pero va fer una voltereta molt graciosa a la senda del portalet.

Esmorzar al bar La Bicicleta molt be com sempre i ben acompanys amb els amics de BTT SOCARRATS amb els que coincidirem casi tota la ruta.

Després dç esmorzar tornada cap a casa per el barranc del salido de L´Olleria, el estret de les aigues i el  saladrar de la Llosa.

Dades de la ruta:


Javi dedicant-vos la voltereta, doble mortal adelante.

Ferràn intentant pujar les rampes de la senda del portalet.

Açò és tot, la setmana que ve més i millor.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada