Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 26 de febrer del 2012

EIXIDA DIA 25/02/2012 BARRANC DE LA PEDRUSCA, SENDA DEL BOU.

Una ruta de les que creen afició la que hem fet hui els 5 bikers que hem acudit al parc al horari normal de les 8 del matí de nou després dels últims dies de temperatures extremes.

Erem Paco Peiró, Javi Benavent, Quique, Ferràn i Jo, eixida direcció a Barxeta per anar a fer el Barranc de la Pedrusca, després per la pista de Quatretonda ens desviem a buscar las senda del bou, una senda molt tècnica, llarga i realment preciosa, cal anar en compte pero val molt la pena anar a disfrutar-la.

Baixem a esmorzar a Quatretonda al bar Jaguar com sempre i després tornada per la pista de Quatretonda al Pla de Corrals i cap a casa amb una ruta de 54 kms, més de 800 metres de desnivell acumulat i gaudint de nou de la btt amb bones temperatures.

Perfil i unes imatges:


Per la senda del Bou

Ferràn fent una cambinada

El final de la senda

Açò és tot, la setmana que ve més i millor..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada