Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 24 de juliol del 2011

EIXIDA 22/07/2011 NOCTURNA JULIOL 2011.

Ahir divendres férem la ja tradicional eixida nocturna amb gran afluencia de bikers i de acompanyants a sopar que ens va fer molt feliços a tots.

Amb la bici acudirem 9 bikers, Fede, Juanri, Paco Mellado, Raúl Sàlom, Quique, Ximo Rovira, Javi Benavent i el seu fill Marc i Jo.
Ens va alegrar molt que Ximo casi 2 anys després tornara a fer una ruta amb nosaltres i també que Marc vinguera amb nosaltres i aguantara la ruta amb molta valentia.
Ferem una eixida normal a ritme tranquilet, anada per la finca del pinar a Barxeta i creuant el Genoves a Alboi i per la senda del aigua a sopar al Bar El faro de Guadasequies, molt be per cert,  aon teniem a totes les dones, amics i demés acompanyants que vinguerem a sopar amb nosaltres, 19 en total.
Només descatar que tinguerem un parell de punxades en la anada fent honor al nom de la penya.

La tornada la ferem per Quatretonda i la pista del Buixcarró, espectacular ciclar-la de nit, fins al Pla de Corrals, Barxeta aon estaven en festes i pararem a fer un avituallament liquid a base de Gintonics i Rons amb la Orquesta Matrix, i arrivada a casa prop de les 4 de la matinada.

Açí teniu unes fotos i el perfil de la ruta.

Sortida al parc.

En ruta.

El sopar, avituallament sòlid i líquid.

Tota la taulà.
A barxeta, avituallament líquid.


Açò és tot, la setmana que ve més.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada