Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 1 de novembre del 2010

EIXIDA DIA 01/11/2010 BICORP, MUELA DE CORTES, EL BUITRE.

Ruta extraordinària de dia festiu la que hem fet hui, amb dinaret inclòs a Bicorp, una gaspatxà de la pata del matxo al Bar Navalon de Bicorp i cap a casa calentets.

A les 6:30 hores del matí 8 bikers hem acudit malgrat les condicions climatològiques adverses de pluja i vent a més de 30 km/h per anar a Bicorp a fer una super ruta de 70 km i 1500 de desnivell positiu acumulat passant per la reserva de la Muela fins a La Cortada de Cortes de Pallàs i tornada a Bicorp per el Buitre i el Barranco Moreno.Erem Ferran, Raúl, Fede, Javi Benavent, Javi Company, Paco Mellado, Adolfo i Jo.

A les 8 quan hem arribat a Bicorp feia un fred, un aire i estava caiguent un ruixat que a més d´un li han entrat ganes de tornar-s´hen a casa, pero després d´un cafenet i un poc de mentalitzacio hem eixit gelats, pero decidits cap a La Muela.
Dura pujada de casi 20 km agreujada per el fort vent de ponent en contra que no ens deixava avançar per començar i un poc de pla fins arribar al deposit de la Muela, espectacular i més espectaculars encara les vistes de Cortes de Pallàs desde la Cortada on hem esmorzat decidint si baixàvem per la trialera o tornàvem per  l´altra part que és el que hem fet ja que l´oratge no ens ha deixat altra opció,queda pendent la baixada de la trialera fins a Cortes.

La tornada per  la part de El Buitre molt bonica també amb molta vegetació, molta muntanya i 15 km de caminet molt trenca-cames fins arribar a 990m de altitud on comença una baixada de 15 km més fins a Bicorp.
Perfil i imatges de la ruta, teniu més fotos al enllaç del costat.











Hem tingut la companyia de familiars i amics com podeu vorer en les fotos per dinar tots junts cosa que ens alegra molt i desitgem es torne a produir més a sovint.

Açò és tot, el dissabte que be més... millor esta vegada va a ser dificil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada