Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 18 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 16/10/2010 BELLUS, CREUETA DE L´OLLERIA, XATIVA, SALINES.

Matí fresquet el que ens fea este dissabte al hora de acudir al parc per a l´eixida semanal, 6 bikers hem acudit huí: Javi Company, Fede, Raul Salom, Paco Tudela, Joshue i Jo.

Hem anat per la Finca del Pinar a Barxeta i després per Alboy a Bellús a esmorzar com sempre al Bar de la Casa de la Cultura aon el nostre amic Ximo ens fa uns bocates de consideració per a que no ens agafe la pàjara.

Després d´esmorzar venia la feina dura amb el barranc fins a L´Olleria i la dura pujada a la Creueta que a més d´un li eixia el bocata i els xupitos per les orelles. Després de coronar la creueta una forta baixada per tot l´antic port de L´Olleria fins a Xàtiva i creuant les salines a Castelló de la Ribera i a casa.

Açí teniu el perfil del dia que asusta vorer la pujada a la creueta i unes fotos dalt de la creu.




Açò és tot, la setmana que ve més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada