Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 24 de juliol del 2010

EIXIDA NOCTURNA 23-24/07/2010 PINARET, BELLUS, QUATRETONDA, PLA DE CORRALS

Primera eixida nocturna del Grup Btt Punxarodes i la veritat és que ha mereixcut molt la pena.

Aprofitant la nit de lluna plena del mes de Juliol 5 bikers, Quique, Paco Mellado, Fede, Raúl Salom i Jo, hem acudit al parc a les 20:30 provists de frontals i xupetins per anar a sopar a Bellús amb les bikes i tots els amics i familiars que han volgut compartir amb nosaltres aquesta experiència.

Al sopar han vingut Susi, Carmen i Alex, Júlia i Manolo, Rafa Perales i Javi Benavent que no ha pogut vindre en la burra perque està lesionat degut ha una caiguda el diumenge passat, esperem que és recupere prompte.

Després de sopar al Bar casa de la cultura de Bellús la tornada l´hem feta per Quatretonda i la pista del Buixcarró fins al Pla de Corrals, Barxeta i a casa, a les 2:10 del mati o de la nit arrivabem a casa.







La experiència ens ha agradat tant que és molt probable que a la propera lluna plena de Agost repetim eixida nocturna.

Aixó es tot, la setmana que ve més i millor a  ser possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada