Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 30 de setembre del 2013

EIXIDA DIA 28/09/2013 TOUS, SENDA DE LES DONES, XIMOT.

Este dissabte em anat a fer una de les millors rutes de trialeres tant de pujada com de baixada que tenim prop de casa, pujar la trialera de Tous per baixar per la senda de les dones i el barranc de Ximot.
La ruta l´hem arrodonida primer pujant per Gavarda la vella a la finca de les bresquilleres per la trialera i després d´esmorzar a Tous hem anar a Antella a pujar a la creu.

Una bona assistència amb 7 bikers i només dos caigudes sense conseqüències greus de la gent jove que encara tenen la sang als ulls, per a una ruta de 64kms amb casi 900 metres de desnivell positiu acumulat.

Bikers; Javi Company, Ramon, Boro, Fede, Jaume, Joan Moltó i Joan Aliaga.

Dades i unes imatges;















Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

diumenge, 22 de setembre del 2013

EIXIDA DIA 21/09/2013 MOIXENT, FONTANARS, MOIXENT.

Este dissabte hem fet una de les rutes més boniques del nostre calendari, eixida de Moixent creuant els valls dels Alcalans i del Alforins amb els camps de gira-sols i vinyes fins a Fontanars on hem esmorzat, la tornada per una de les millors sendes que es poden fer al nostre territori en dificutat tècnica, longitud i diversió fins al bosquet de Moixent per a fer un total de 46kms i 1000 metres de acumulat positiu.

Només remarcar la boira que com voreu a les fotos d´abans de esmorzar no ens ha deixat gaudir del paisatge i les punxades que hem tingut, crec que han estat quatre punxades, menys mal que portem el tubeless i només hem tingut que posar un pneumàtic, la resta en una unflada s´han resolt.

Dades de la ruta i unes imatges;

Bikers: Javi Company, Ramon, Javi Benavent, Boro, German, Ferràn i Joan.




Hi ha boira o que?


Parem a veremar deprés d´esmorzar


Al taller de Company...

Açò és tot, la setmana que ve més.


diumenge, 15 de setembre del 2013

EIXIDA DIA 14/09/2013 LA CASELLA, SENDA LES REVOLTES DE TAVERNES.


Huí hem anat a fer una senda que ja feia temps voliem anar, las senda de les revoltes de Tavernes de Valldigna, una senda amb molta dificultat tècnica pero molt bonica, en la que el millor es baixar de la bici i fer-la casi en la major part combinada per gaudir del paisatge que és espectacular.
Per arrivar a  ella hem anat a La Casella i per el carvols al PLa de Barber, baixem a esmorzar a Tavernes i després per Simat a Barx, Puig Mola, Pla de Corrals i cap a casa amb 62kms i 1000 metres de desnivell acumulat.

Bikers; Javi Company, Paco Mellado, Boro, Germàn, Fede i Ferràn .

Dades de la eixida i unes fotos;













Açò és tot, la setmana que ve més.

dijous, 12 de setembre del 2013

EIXIDA DIA 07/09/2013 SAN BLAS, LA BARRACA, SENDA DEL OPEN.


I aixina sense voler per fer una ruteta per les rodalies donat que l´oratge marcava possibilitats de plutja ens quedem per ací i fem 67 kms amb 1200 de desnivell acumulat, molt bina ruteta ens ha eixit.

Bikers; Javi Company, Boro, German, Fede, Ferràn, Juanri i Joan.







Açò és tot, la setmana que ve més.



EIXIDA DIA 31/08/2013 CANTERA DE BARXETA, PARE ROMAGUERA.


Bona ruta per anar poc a poc tornant a la rutina, tranquileta amb no massa desnivell acumulat i rodaora.

Bikers: Javi Company, Quique, Boro, Ferran i Joan, esmorzar al Bar el Faro de Guadasequies.




Açò és tot, la setmana que ve més.