Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 21 de juliol del 2013

EIXIDA DIA 19/07/2013 NOCTURNA, BUIXCARRO, ANTENES BARX, SIMAT, PAS DEL LLOP.

Només 5 bikers, Ximo, Germàn, Fede, Jaume i Jo,  ferem enguany la eixida nocturna  i he de dir que tot i la poca asistencia comparada amb altres ocasions ha estat inmillorable.

Una ruta molt bonica pujant  per começar el Buixcarró amb les llums encesses degut  a una averia a la bici de Jaume que el feu tornar-s´hen a casa, després seguím pujant fins les antenes i per Barx i el port, espectaculars les vistes desde dalt del port de barx de tota la Valldigna amb el monestir il.luminat, baixem a sopar a Simat de la Valldigna on ens esperaven dos membres més del grup que ja que no han pogut vindre en bici almenys han vingut a sopar com Raúl Salom i Javi Company, les dones i els  xiquets.








Després de sopar tornada pujant primer al pla de barber i per La casella a Alcira on ferem en segón avituallament líquid, i ja fresquets i relajats després de la tensió de les pujades i baixades de nit cap a casa a vora les 5 del matí.










Tota la informació de la ruta:


Açò és tot, la setmana que ve més.

dimecres, 17 de juliol del 2013

EIXIDA DIA 13/07/2013 SENDA DEL AVENC, IMPOSSIBLE, PINET, SURERES.


Bona asistencia amb 8 bikers i bona ruta amb prou dificultad tècnica i bones pujades, només lamentar una caiguda sense consequencies greus afortunadament i una punjada que ens feren perdre més de mig hora.

Bikers: Javi Company, Paco Mellado, Paco Peiro, Boro, Germàn, Fede, Raúl Salom i Ferràn.

Dades de la ruta i unes imatges del esmorzar al Bar San Pere de Pinet.








Açò és tot, la setmana que ve la eixida serà divendres dia 19 amb la ruta nocturna, el sopar a Simat de Valldigna.

diumenge, 7 de juliol del 2013

EIXIDA DIA 06/07/2013 MONTESA, PLANA DE ENGUERA, ANNA, SENDA DE LA SOLANA.



Bona asistencia amb sis bikers per fer una ruta llarga i bonica amb la pujada a la Plana de Enguera com a plat fort amb el alicient d´arrivar allí desde casa pedalejant no agafant el tren com en altres acasions, baixem a esmorzar al Gallego de Anna i tornem per Estubeny a buscar la senda de la Solana fins a Sellent i a casa.

Bikers:  Javi Company, Ximo, Boro, Fede, Ferran i Joan.

Dades de la volteta  perfil amb 74 kms i més de 12oo d´acumulat.








Açò és tot, la setmana que ve més.