Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 26 de gener del 2013

EIXIDA DIA 26/01/2013 CANTERA DE BARXETA, PISTA DE LA BARRERA, PLA DE CORRALS, MOLLO DE MIRAMAR.


Hui hem fet una ruta de les bones de veritat, amb 45 kms i 1000 metres de desnivell acumulat, amb pujades tècniques, baixades perilloses i molta diversió a molt bon ritme ja que a la una del migdia ja estavem a casa.

Erem 6 bikers, Javi Company, David, German, Ferran, Joan i Jo.

Hem començat pujant la cantera de Barxeta  per agafar la  pista que ix a l´esquerra que va a la barrera de la pista de la solana de Quatretanda, esmorzar al Pla de Corrals i de postre la pujada al Molló de Miramar i cap a casa.

PERFIL DE LA ETAPA


JOAN

JAVI

FERRAN

DAVID

BORO


AL MOLLO DE MIRAMAR


Açò és tot la setmana que ve més.

EIXIDA DIA 19/01/2013 CANTERA DEL BUIXCARRO, BARX , PUIG MOLA.

Eixida pasaeta per aigua, els últims kilometres la banya a segut de les bones.

Erem 6 bikers, Javi Company, David, German, Paco Mellado, Joan i Jo.

Hem anat al Pla de Corrals per pujar per el Buixcarró fins a la pista de les antenes de Barx on hem baixat a esmorzar, després d´esmorzar uns han tornat per Simat baixant la senda de la Font del Cirer i altres per la Puigmola, al final tots hem acabat ven mullaets.

PERFIL DE LA ETAPA

Javi amb la Scalpel de 29



Açò és tot, la setmana que ve més.

dimarts, 15 de gener del 2013

EIXIDA DIA 12/01/2013 BENIFAIO, FIDEU, GITANA.


Crònica de German:

Ruta del 12 de gener de 2012. Amb un matinet fresquet 6 bikers ens disposavem a fer la famosa ruta de Benifaio, trialera del gas, Alfarp, Fideu, Gitana, Gitanilla, Tous i Pobla.
Ferran, Javi, Joan, Fede, Juanri i German.
Hem eixit de la Pobla amb el tren de les 7:50 direcció a Benifaio on hem començat amb un poc de retràs per diversos temes, (els fisiològics 'vale' i uno que no portava aigua 'pa matarlo'). Desde Benifaio ens hem dirigit per la vora del Gran Hotel  Picassent Talegs ***** i les seves instal.lacions de golf, a cercar el cami del toll que ens ha dut fins la Contienda on naix a la dreta  la trialera del Gas. Açi, el que no portava aigua ha redimit els seus pecats quedant mortet.
Al acabar aquesta trialera ens disposàvem a baixar fins Llombai per esmorzar però algú ha vist una sendeta que eixia a la dreta anomenada l’Estepar (per a nosaltres la senda de Javi&Co) i al crit de 'hi ha rodades de bicicleta' tots cap allà. Segona cagada. La sendeta tenia uns escalonets tipo la imposible i a la primer caiguda tots a peu menys el “cunyao” que se l'ha disfrutat i Juanri no se si també. Hem esmorzat de conya pero s'ha fet mes llarg que una quaresma, una hora i mitja, o aixi m'ha semblat. Però que bo estava l’entrepà de carn de cavall i que bona alguna per allí...
Desprès d'esmorzar ens hem acomiadat de Fede que ha tornat per carretera i tren per que si no de la Gitana abaixa amb un helicòpter UVI. I hem continuat cap a Catadau i Llombai hem fet una senda que puja per darrere de l’urbanitzacio Poble Nou direcció al cami del passeivir barranc de Cagarrina i un tros del cami de la colaita que ens ha dut fins al fideu, cuant creiem que ya teniem la feina feta, Javi ens ha dit que encara érem a la vereda Reial de Castella i no haviem ni possat a escalfar el caldo senyalant-nos dos pinets dalt de la montanya per on passava la pista que puja a la Gitana o Penya Monjo (al mapa topogràfic), (casi ens agafa un atac) una vegada dalt de la Gitana ja ens hem deixat caure per la vereda del pollet fins tous i per carretera a casa. En resum uns 72km i 1500m de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges:









Açò és tot, la pròxima eixida més i millor.