Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dijous, 22 de novembre del 2012

EIXIDA DIA 17/11/2012 BUIXCARRO, BARX.

Bon día feia este dissabte per a la btt i bona asistencia de bikers, erem 8 , Javi Company, Fede, Juanri, Juanjo, German, Paco Mellado, Raul Salom i Jo.

Primer anarem fins la Pla de Corrals per pujar per la cantera del Buixcarró cap a les antenes de Barx on baixarem a esmorzar.

Després d´esmorzar tornarem fent el camí al reves primer pujant les antenes i després per el Buicarró de nou al Pla de Corrals on ferem un parell de sendes que ens feren rebozarmos en el fang.
Una divertida i dura ruta de casi 60 kms i 1100 metres de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges;









Açò és tot. a la próxima més.






dimarts, 13 de novembre del 2012

EIXIDA DIA 10/11/2012 BARRANC DE LA PEDRUSCA, QUATRETONDA-

Un altre dissabte amb tot banyat,  casi tota la setmana ploguent i amb mal oratge que no ens ha impedit fer la  ruta setmanal.
Erem 7 bikers, Juanjo, Juanri, Javi Company, Joan, Fede, German i Jo hem anat fins  a Barxeta per a fer el Barranc de la pedrusca, després a Quatretonda a esmorzar baixant per la senda del open que esta molt divertida.
Després d´esmozar anem a fer la Uve de pujada i cap a casa amb una ruta de 53kms i 1000 metres de desnivell acumulat.

A vorem com està el tema perque el dissabte que ve també anuncien aigua.

Perfil de la ruta;




Açò és tot, la setmana que ve si el temps ho permet més.



dimecres, 7 de novembre del 2012

EIXIDA DIA 03/11/2012 MOLLO DE MIRAMAR, PLA DE CORRALS.

Mala tardor estem tenint per a practicar la BTT amb tantes plogudes i mal oratge no ens deixa eixir i disfrutar del nostre esport favorit.
Este dissabte també estava plovisquejant pero encara hem eixit a pegar una volteta per les rodalies per si de cas es posava a ploure més fort tornar prompte a casa.
Erem German, Jaume, Joan, Fede i Jo, hem anat a pujar la finca del pinar o molló de miramar, el camí està cada vegada més ple d´obstacles per a que no passem, i després per les sendetes hem arrivat al Pla de Corrals on hem esmorzat.

Deprés d´esmorzar el temps estava més negre encara i començava a plovisquejar de nou així és que decidim tornar a casa, almenys aconseguim matar un poc el mono de btt que tenim.

Perfil de la etapa;







El dissabte que ve més si ens deixa el temps...

divendres, 2 de novembre del 2012

EIXIDA DIA 01/11/2012 CULLERA

Huí día de Tots sants hem anat els Punxa-rodes amb els Ali-nem de castelló a fer la ruta de Cullera, erem 15 en total.

Hem anat a Cullera per el riu com de costum després hem fet la forta pujada del calvari i com es feia tard esta vegada no hem pujat  a la bola, a esmorzar i cap a casa amb el vent de ponent en contra durant tota la tornada que a mes d´un li ha passat factura de valent.

Perfil de la ruta;


El calvari i les seues curves.

Açò és tot, el dissabte més si no plou per supost.