Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 26 de setembre del 2012

EIXIDA DIA 22/09/2012 TRIALERA DE TOUS, SENDA DE LES DONES.

Este dissabte només eixirem tres bikers, Javi Company, Fede i Jo.

Anarem a pujar la trialera de Tous per després baixar per la senda de les dones uno i dos amb un enllaç nou entre les dos que ens va agradar molt, esmorzaret al bar Avenida de Tous on el nostre amic Juan ens va fer uns dels millors bocates de la contornà i tornada per el castell de Gavarda i per la vora del riu Xuquer cap a casa.

El perfil i unes imatges:




Tortilla francesa amb llonganisses...per a Javi

O amb blanc i roig per a Fede...
Els bocates espectaculars.

Açò és tot, el dissabte més si no plou que malament estará l´asunt...









dimarts, 18 de setembre del 2012

EIXIDA DIA 15/09/2012 LA CASELLA, SIMAT, PAS DEL LLOP

Este dissabte ha estat un dels de major asistencia de bikers entre companys de castelló i altres que feia temps que no venien, erem 9 en total: Javi Company, Enric, Paco Mellado, Javi Benavent, Joan, Juanri, Josué, Germàn i Jo.

Hem anat a La casella, bona pujada per els cervols fins a Pla de Barber i baixada espectracular per esmorzar a Siamt de valldigna.

La tornada per la via verda fins La Barraca i per el Pas del LLop a casa, una ruta de 60kms a bon ritme i arribada a casa a bon hora.

Perfil i unes imatges:






Açò és tot, la setmana que ve més i millor.



dilluns, 10 de setembre del 2012

EIXIDA DIA 08/09/2012 CREU DE L´OLLERIA, BELLUS.

Només 4 bikers hem acudit huí a fer esta bonica ruta per les serres de L´Olleria.

Erem Javi Company, Paco Tudela, German i Jo, hem agafat el tren a La Pobla fins a L´Alcudia de Crespins i desde ací comencem a rodar, primer en la pujada al antic port de L´Olleria i després la forta pujada fins la Creu.

Una vegada dalt i després de la foto de rigor hem continuat per la senda que va per dalt de la muntanya fins que s´acava cap a una trialera que l´hem tinguu que fer combinada, a peu pues.

Esmorzar a Bellús on sempre encara que no com sempre ja que el  Bar de la Casa de la Cultura ja no el te Ximo i ja no és el mateix, ni paregut tampoc, 7,50€ ens han cobrat del esmorzar ,el bocata estava be pero el cacaus i quatre olives mal posades no valen això.




German, Javi i Paco.

El que faltava.

Açò és tot, la setmana que ve més ja en horari de les 8 del matí.


dimarts, 4 de setembre del 2012

EIXIDA DIA 01/09/2012 BUIXCARRÓ, SURERES, PINET.

Bona eixida la que hem fet huí, típica de preparació per a la Matahombres que és el proper diumenge dia 9 de Setembre.

Erem 5 bikers, Javi Company, Javi Benavent, Fede, Ferràn i Jo.

 Hem anat a pujar el Buixcarró primer i després a les sureres de Pinet, esmorzar al bar San Pere de Pinet i tornada per el Buixcarró pero esta vegada de baixada.
Una ruta de 56kms i 1100 metres de desnivell acumulat que servirá a Fede per  a fer una bona cursa a la Matahombres 2012.

Perfil de la ruta;


Açó és tot, la setmana que ve eixida en tren, ens vegem a les 7:45 a l´estació, anem a L´Alcudia de Crespins per pujar a les creus de L´Olleria perl´àntic port i després a esmorzar a Bellús.