Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 28 d’abril del 2012

EIXIDA DIA 28/04/2012 CANTERA DE BARXETA, SENDA DEL ESCALO, PLA DE CORRALS, MOLLO DE MIRAMAR.

Vaja rutón del 10 que em fet huí, un index IBP de 95AA vos pot donar una idea de la dificultat de una ruta de només 44 kms pero amb 1100 metres de desnivell acumulat.

Em acudit sols 3 bikers este mati, Javi Company, Fede Tormo i Jo, no teniem decidit on anar i em decidit anar a pujar per la cantera de Barxeta a agafar la pista que baixa a la barrera de la pista del Buixcarró.

Aixó  em fet, pero quan estavem dalt em baixat per la senda del escaló, esta senda la varen netejar per al trail de La Mallà de Barxeta i ara està molt be, cal anar en cuidadin en algun tramet, també amb el xavalí que ens hem creuat, encara hi ha que fa cara de susto, i per lo demés una senda de baixada espectacular.
Esta senda dona al barranc de La Pedrusca i de ahí a esmorzar al Pla de Corrals.

Després d´esmorzar la pujada al Molló de Miramar per cremar el bocata de cansalà i cap a casa, baixada de infart a la finca del pinar i per arrodonir la feina encara hem pujat al tir de colom de La Pobla per el Puig Gros.

El perfil i unes imatges;


Intentant pujar per la pista de la barrera.

Parem a agafar un poc de aire.

El camí està perfecte per a la btt.

Senda del escaló.

De ahí li ve el nom, mals escalons no te la condenà.

Açò és tot, el dimarts dia 1 de Maig hi haurà eixida, ja xarrem per quedar en hora i destí.






diumenge, 22 d’abril del 2012

EIXIDA DIA 21/04/2012 BENIFAIO, TRIALERA DEL GAS, LA GITANA.

Huí hem fet una de les rutes especials que tenim al nostre calendari, hem anat Javi Company, Fede, Quique, Paco Mellado i Jo en tren fins a Benifaio i des de allí hem començat a rodar.

Primer un poc de asfalt per entrar en calor i de seguida la primera pujada del dia, la trialera del gas, una senda espectacular d´uns 3 kilòmetres que va crestejant per les muntanyes, unes vistes meravelloses des de dalt de total la costa amb la albufera i la sortida del sol.

Baixada per pista a esmorzar a Llombay i continuem la marxa amb una serie de tres pujades consecutives de menys a més exigent, primer la trialera de pujada només sortir de Llombay, després el fideu i de seguida La Gitana, la reina del dia, esta si que és exigent i te fa traure-ho tot per que si no és aixi no aconseguises pujar-la, nosaltres l´hem pujat tots molt be, cadascun al seu ritme i la veritat que a un molt bon nivell, una vegada dalt la tornada per tota la pista de Tous fins a baixar per la trialera al poble de Tous i per la carretera fins a casa amb una ruta de 72 kms  i 1400 metres de desnivell acumulat.

El perfil de la etapa i unes imatges;


Principi de la trialera del gas.

Javi arribant al final de la trialera del gas amb el mar al fons.


Fede patint.

Vistes des de la Gitana.

Vistes des de la Gitana sense obstaculs.

Açò és tot, la setmana que ve més. El dissabte a les 8 al parc com sempre.




dilluns, 16 d’abril del 2012

EIXIDA DIA 16/04/2012 LA CASELLA, SIMAT, LA BARRACA

Hui hem eixit a pegar una volteta per a celebrar San Vicent, hem anat per La casella a esmorzar a Simat de Valldigna i la tornada l´hem feta per la via verda a La Barraca on hem trobat a Marta, Adolfo i Marc amb el tàndem, la tornada tots junts fins a Carcaixent i com encara teniem ganes de més la arribar a La Pobla hem anat  a pujar el tir.

Perfil de la etapa i unes fotos curioses del tàndem amb el carro de Marc, una passada la veritat:





Açò és tot, el dissabte que ve més...



EIXIDA DIA 14/04/2012 CAVA DE LA FALAGUERA, LA IMPOSSIBLE, PINET.

Este dissabte hem eixit 5 bikers, Javi Company, Fede, Quique, Ferràn i Jo.

hem anat fins a la pista de Quatretonda per pujar per la barrera a la Cava de la Falaguera, una de les pujades més dures de les rodalies, després per la impossible a Pinet a esmorzar on hens em trobat un vell amic que ja feia temps que no veiem, mireu les fotos.

Després d´esmorzar per el buixcarró primer i el rabosero després cap a casa.

Perfil i unes imatges.

Quique pujant per la barrera.

Ferràn a tope cara amunt.

A la Cava de la Falaguera



 A VORE Si TROBEU QUIN DELS 6 NO VA ANAR EN BICI A ESMORZAR AL BAR...



Açò és tot, el dilluns dia de San Vicent més...





dilluns, 9 d’abril del 2012

EIXIDA DIA 07/04/2012 CANTERA DE BARXETA, BELLUS, LES SALINES.

Hui dissabte hem acudit 5 bikers, Javi Company, Quique, Roberto, Ferràn i Jo, hem anat a Bellús a esmorzar pujant primer la cantera de Barxeta i per la hermita de Romaguera fins a les sendes de la presa de Bellús on Javi ha demostrat al personal com és puja la famosa rampa del barranquet, aixó si després de dos intents.

Després d´esmorzar per a cremar un poc el excés de calories hem pujat al deposit de aigua de Bellús i per la senda de les pedres de punta eixim a port de la serra grossa fins al merendero Pedro, de ahi al estret de les aigües i a Xàtiva, com encara teniem ganes de més sendes de Xàtiva a La pobla hem anat per el saladrar de la Llosa i les sendes de les salines fins a Manuel.

Una ruta molt completa feta amb molt bon ritme i amb bona companyia, que més es pot demanar.

Perfil i unes imatges:


El grupet.

Primer intento, nulo.

Quique falla.

Javi, 2º intento, conseguit...

Açò és tot, la setmana que ve més...



EIXIDA DIA 06/04/2012 DIVENDRES SANT

Huí divendres sant hem eixit Fede, Mellado i jo a pegar una volteta, desafiant el mal oratge i el fred que feia este matí hem anat a Quatretonda a esmorzar al Bar Jaguar per el eco-parc de Barxeta i hem tornat per el Pla de Corrals, 52 kms i a les 12 del migdia a casa que huí ja tocava regolar la mona, demà dissabte més.


Fede i Paco abans de baixar a Quatretonda, començant a ploure.

Bocates al Jaguar.

Açò és tot, demà dissabte més i millor.



dilluns, 2 d’abril del 2012

EIXIDA DIA 01/04/2012 RUTA DE BENAGEBER

Huí diumenge hem anat a fer una ruta que ix de Utiel i arriba fins al Embassament de Benageber.
Esta ruta va quedar la segona a un concurs de rutes que va fer la revista BIKE l´any 2009, és una ruta de 63kms i 1700 metres de desnivell acumulat.

Hem acudit a Utiel 13 bikers entre Punxa-rodes de La Pobla i Ali-nem de Castelló, la ruta ha sigut molt bonica paisagisticament i molt dura físicament, hem començat a les 9 del matí parant a esmorzar a Villar de Tejas i hem arribat als cotxes a les 4 de la vesprada, dinar i cap a casa.

Unes imatges i el perfil de la etapa;








Podeu vorer totes les fotos al grup btt punxa-rodes als facebook.

Açò és tot, la setmana que ve més.






EIXIDA DIA 31/03/2912 PORT DE CARCER, SELLENT, ANNA, SUMACARCER

Per fi arriba el bon oratge i va notant-se en la asistencia, 5 bikers eixirem el dissabte a fer esta ruta, Javi Company, Fede, Ferràn, Paco Mellado i Jo, ruta tranquileta amb no moltes pujades i si moltes sendes com les del port de Carcer, la del riu Sellent i com no a la tornada la senda de la mare de deu de Sumacarcer.

Perfil de la etapa;


Javi

Ferràn

Paco Mellado

Açò és tot, diumenge a fer la ruta de Benageber.