Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 29 de gener del 2012

EIXIDA 29/01/2012 BELLUS, ESTRET DE LES AIGUES, XATIVA.

Huí hem eixit a fer una ruta per rodar un poc ja que ahir al estar ploguent tinguérem festa.

Els 6 Punxa-rodes que hem anat, Javi Company, Raúl Salom, Paco Mellado, Ximo Rovira, Quique Balaguer i Jo ens hem unit als del BTT ALINEM de Castelló, onze en total.

Com que els camins estaven plens d´aigua de les plogudes dels últims dies hem fet una ruta pistera i amb més asfalt del que és habitual, primer fins a Bellús per el port de Benigànim i la ermita de Romaguera.
Esmorzar a la casa de la cultura de Bellús i tornada per el estret de les aigues fins a Xàtiva i per la via verda ( per les pedres de la antiga via de rodalies, un autèntic massatge) de Manuel a La Pobla.

Al final 52kms i un diumenge divertit per matar el cuquet.
Perfil de la etapa:


Açò és tot, la setmana que ve tenim eixida amb cotxe fins a Moixent per a fer la ruta del barranc de Vallmelos i el de la fos, recordeu a les 7:30 h ens vegem al parc.

dimarts, 24 de gener del 2012

EIXIDA 21/01/2012 BARX, ANTENES, PLA DE CORRALS

Este dissabte anarem a fer una ruta llarga amb molta pista pero molt dura i amb uns paisatges espectaculars, Barx, antenes, sureres, esmorzar a Pinet i tornada per el Buixcarró,erem 4 bikers Javi Company, Ferràn, Fede i Jo.
Tot anava perfecte fins que un problema mecànic ens va fer tornar a Barx una vegada dalt de les antenes ja que vaig trencar la brida de la tija del silli.
Esmorzarem a Barx i repararem de forma provisional la brida per poder tornar a casa, tornarem a pujar les antenes per si de cas estavem més baixetes i anarem a baixar el  Buixcarró deixant les sureres per un altre dia ja que s´ens feia massa tard.

Perfil de l´etapa i unes imatges:


Pararem a ajudar a uns amics de Corbera que haviem punxat.

Seguim baixant el Buixcarró.

Verano azul prop de casa.

Açò és tot, la setmana que ve més si no plou per que pareix que ho tenim complicat.




dimarts, 17 de gener del 2012

EIXIDA 14/01/2012 ANNA, SUMACARCER

Molt de fred i mal oratge el que teniem este dissabte que podem traduir en poca asistencia de bikers, només tres assistents pero bons això si.

Quique Balaguer, Ferràn i jo ferem la ruta primer per les trialeres del port de Carcer fins arribar a Sellent i després per la del riu Sellent fins a Estubeny.

Arribada a Anna a bon hora i esmorzar immillorable al Bar Gallego on tenim un tracte i una qualitat exquisita, un esmorzar a 5 eurets i les burres tancades per esmorzar tranquils.

La tornada a buscar Sumacarcer i en esta ocasió hem baixat per la espectacular senda del Viró on el bikers de descens tenen preparades un montó de rampes per a fer el cabra, nosaltres les passem per el costat i enfilem cap a casa.
Perfil de la ruta, les fotos no estàn per que no podia treure les mans de dins d´els guants per el fred.


Açò és tot, la setmana que ve més i asperem que amb més asistencia.





dimecres, 11 de gener del 2012

EIXIDA 07/01/2012 QUATRETONDA, CANTERA DE BARXETA.

Bona ruta la que hem fet este dissabte el 6 bikers que desafiant la freda temperatura del matí hem acudit a la cita setmanal amb la Btt, Javi Company, Enric, Ferràn, Paco Mellado, Fede i Jo.

Hem anat fins a Quatretonda buscant totes les sendes i trialeres que coneguem per el camí , bon esmorzaret al Bar Jaguar i tornada per la cantera de Buixcarró i la de Barxeta.

Perfil  de la ruta i unes imatges:


Fede i Ferràn.

Javi i Enric pujant amb les coixes.



Javi, Fede i Enric al fons baixant cap a Quatretonda.


Esta és la primera ruta del any, comencem be, el dissabte que ve més i millor.