Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 31 de desembre del 2011

EIXIDA 31/12/2011 ESMORZAR DE CAP D´ANY

Hui hem anat 5 bikers, Javi Company, Ferran, Javi Benavent, Fede i Jo a fer el esmorzaret de nadal, encara que abans d´esmorzar ens l´hem guanyat pujant primer la rampa criminal i després el tallafocs o trialera de Tous per anar a esmorzar a Sumacarcer al Ricardo.

Un esmorzaret de categoria amb xupitos inclosos i tornada a casa a ritme tranquilet per a estar preparats per a la nit vella.

Perfil de l´etapa i unes imatges de la arribada al cim de la trialera on el aire ens ha passat factura de valent.


Javi Benavent

Ferran

Javi Company

Fede
Nomes desitjar-vos FELIÇ ANY NOU a tots, i que l´any que ve pugam seguir gaudint del nostre esport preferit amb la millor companyia que sou tots vosaltres.


EIXIDA 26/12/2011 SEGON DIA DE NADAL

Ruta a mitjan matí sense para a esmorzar per cremar unes poques de les calories adquirides a la nit bona i el dia de Nadal.
Hem anat 5 bikers, Javi Company, Juanri, Enric, Ferran i Jo a pujar a La Casella d´Alzira i per els cérvols a la font del Barber, baixem a Simat i per la via verda a La Barraca, pas del llop i cap a casa, una eixida molt bonica feta a bon ritme.
Gràfic de la ruta:


Açò és tot, el dissabte més.


dissabte, 24 de desembre del 2011

EIXIDA 24/12/2011 ESMORZAR DE NADAL

Hui hem fet el esmorzar de germanor de nadal pero abans ens l´hem guanyat fent una ruteta per la finca del pinar.
Fins a 7 bikers hem acudit al parc a les 8 del matí per anar al pinaret primer i després al Molló de Miramar completant una ruta de més de 30 kms, Javi company, Quique Balaguer, Ferràn, Paco Mellado, Javi Benavent, Ximo Rovira i Jo.
Després de la baixada espectacular de la finca del pinar hem anat a la cantina a esmorzar, un esmorzar per cert de categoria amb dolcets nadalencs i xupito inclòs.
Unes imatges:

EL GRUP

Esta clar o que?

Tio i nebot.

Recordant temps passats.

El més major i el més jove del grup.

Els futurs punxarodes...Marc i Pep.


Només desitjar-vos BON NADAL  i que seguim tots junts eixint i fent esport, divertint-mos i disfrutant de la natura a la nostra manera, es a dir amb la btt, moltes felicitats a tots.

diumenge, 18 de desembre del 2011

EIXIDA 17/12/2011 CREUETA DE L´OLLERIA, BELLUS, SALINES DE MANUEL.

Bona ruta la que hem fet hui Javi Benavent i Jo només, ja que els demés companys estaven descansant després de una nit de sopars d´empresa.

Molt bon dia amb temperatures fresquetes pero que no han arribant a molestar i que amb la eixida del sol ha millorat moltíssim la temperatura.
Hem anat a pujar a la creueta de L´Olleria ja que feia molt de temps que no haviem anat i la veritat que la pujada és de les més dures que es poden pujar per la contornà.
Per no agafar massa carretera hem anat per la Font Amarga fins a la Llosa i despres per darrere de Novetlé fins al carril bici que hens du als peus del antic port de L´Olleria.

Baixada a esmorzar a Bellús i la tornada per la senda del aigua fins al saladrar de la Llosa per agafar les sendes de les salines fins a Manuel i La Pobla.
Al fi més de 60kms  i casi 900 metres de desnivell acumulat positiu i abans de la una del migdia ja estavem a casa.
El  perfil de la ruta i unes imatges:


Entrada de la senda del portalet, la deixem per a un altre dia.

Javi arribant a la creu, espectacular la pujada.

Açò és tot la setmana que ve recordeu que tenim una eixideta light i després esmorzar per a celebrar el nadal a la cantina, no falleu.
BON NADAL A TOTS.




diumenge, 11 de desembre del 2011

EIXIDA 10/12/2011 FINCA PEROT, QUATRETONDA, AVENC, BUIXARRO.

Bona ruta hem fet hui els 5 bikers que desafiant les baixes temperatures hem acudit a la ruta setmanal amb la BTT, erem Javi Company, Fede, Paco Mellado, Ferran i Jo.

Hem decidit la ruta conforme anàvem avançant sense tindre res planejat i al final ens ha eixit una bona ruta amb 60 kms i casi 1000 metres de desnivell acumulat.

Primer hem pujat la Finca de Perot i al baixar per la cantera hem agafat direcció Quatretonda per esmorzar al Bar Jaguar, de categoria com sempre.
Després d´esmorzar hem anat a pujar la senda del Avenc, la trialera de la impossible fins a Pinet i a pujar al Buixcarró per baixar per la cantera al Pla de Corrals i cap a casa en una bona ruta a les cames.

Perfil i unes fotos:


Quina direcció agafarem?

El grupet

Pujant el barranc, no és molt ciclable.
Açò és tot, la setmana que ve ja vorem per que la gent te sopars d´empresa i no estaran aptes per a pedalar.
No abuseu molt estes festes que després passaran factura les muntanyes.




dimarts, 6 de desembre del 2011

EIXIDA 06/12/2011 BICORP-CORTES DE PALLAS.

Hui dia de la Constitució hem fet una eixida extraordinària, 3 bikers hem anat a Bicorp a fer està meravella de ruta, Javi Company, Ferran i Jo.
Que ruta, una de les més boniques paisagisticament parlant si no la més de tota la provincia de València, ara la ruta és llarga amb més de 70 kms, dura amb més de 1600 metres de desnivell acumulat i ara que acurta tant el dia cal anar en compte per que no hens agafe la nit per la muntanya.
Nosaltres hem eixit a les 7:30 de La Pobla per poder agafar el dia per davant, a les 9 del matí eixiem de Bicorp, pujant i pujant casi 20 kms, parem a esmorzar per el camí i després ja planejant arribem al diposit de La Muela, agafem la trialera que baixa a Cortes, la senda de Cavanilles, una trialera de casi 3 kms que estava molt mullada i on hem tingut que fer bona part patejant.
Arribem a Cortes un poc abans de la una del migdia, dinem al restaurant Chema un bon menu i sense perdre massa temps mamprenguem la tornada pujant i pujant un altra vegada al cinto cabra primer i al Buitre despres per agafar una llarga baixada que hens conduirà de nou a Bicorp, són les 5 de la vesprada i tenim el objectiu complit, i la espineta que teniem clavada del últim viatge que vinguérem i no hens dona temps a baixar a Cortes ha quedat curada per sempre.

TOTES LES FOTOS DE BICORP-CORTES 2

Perfil i ruta:







Açò és tot, el dissabte més.



diumenge, 4 de desembre del 2011

EIXIDA 03/12/2011 LA POBLA, BARX PASAETA PER AIGUA.

Arre burro que banyada agafarem ahir, mira que Maldonado donava aigua fins a migdia, pero nosaltres no li ferem cas, sabem més que ell i conforme està el temps i vinguent de ponent no plourà, hens varem autoconvencer nosaltres mateixa.
Si per que eixirem tres Bikers, Javi Company, Fede i Jo, la idea estava be, com havia estat ploguent tot el divendres farem una ruta més pistera, anem a Barx, antenes i esmorzar a Pinet i tornada per el Buixcarró.
El dia anava fent-se cada vegada més negre, a les primeres rampes del Pla de Corrals direcció a Barx notem que comencen a caure gotetes, açò no és res cuatre gotes de ponent tirem fins a Barx i esmorzem allí que quan acabem d´esmorzar segur que ja ha parat, va dir algun dels tres.
Pues això és el que férem, pero el temps no va fer cas, arribarem a Barx xopats, esmorzarem i quam eixirem del bar no plovia, queia aigua a canters, els carrers baixaven a tope, pero clar nosaltres som molt valents i diguem ara ja estem banyats agafem la bici que fins a casa és tot cara baix.
El més sec que duiem quan arribarem a La Pobla eren les dents, ara això si, en La Pobla no havia caigut ni una gota, pa fotre un poc més si pot el temps, que ganes tinc que vinga l´estiu...

El perfil i unes imatges:



Una imatge val més que mil paraules.


Aigua arroll.

Jo, Boro.

Javi ,fa cara de felicitat he?

Fede.

Ara aneu apuntat-se per a la eixida del dimarts dia 6 a Bicorp-Cortes de Pallàs.

Açò és tot, dimarts més.