Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 30 de novembre del 2011

EIXIDA 26/11/2011 LA BARRACA, PAS DEL LLOP.

Molt bon dia per a la pràctica de la BTT i molt bona la asistencia de bikers encara que es notava la fresqueta que ja està fent de matí.
Als 5 Punxa-Rodes que eixirem, Fede, Juanri, Javi Company, Adolfo i Jo s´hens uniren 3 amics de la penya Trenca-Cadenes també del poble i tots junts férem esta bonica ruta per les rodalies.

Començarem pujant al camp de tir de La pobla per anar calfant les cames ja que feia fresqueta, a continuació pujarem al Realeng de Carcaixent on acabarem de rematar les forçes i on algun membre del grup ja no es sentia ni les cames, baixada i per el estret a buscar les pujades i sendes que en porten fins a La Barraca on esmorzem al Bar El Hostal de categoria com sempre amb la bici ben resguardada.

La tornada refent el camí fins al pas del Llop, la senda estava ben mullada pero la baixem tots sense dificultats i agafem direcció al poble.

Perfil de l´etapa:


Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

diumenge, 20 de novembre del 2011

EIXIDA 19/11/2011 GAVARDA, ALT DEL PALMERAL, TOUS.

Un altre dissabte de mal oratge i ja en van 5 de seguits, al principi no sabíem si eixir o no eixir pero Javi Company que mai es rendis ens ha mogut a tots a rodar i encara com per que al final el dia s´ha apanyat prou.

Encara ens hem reunit 5 bikers, Javi Company, Javi Benavent, Adolfo, Paco Mellado i Jo.
Hem decidit rodar per la contorna per si de cas es posava a ploure de nou així que hem agafat direcció Gavarda la vella per pujar al Alt del Palmeral i per el tallafocs hem baixat a esmorzar a Tous, pujant ens hem trobat als nostres amics  del club Btt Repeló d´Alberic que també els a passat el mateix que nosaltres i han decidit quedar-se prop per si de cas plovia de nou.

Ara el grup era de 10, hem baixat per el tallafocs i tots junts a esmorzar a un bar que mai havien estat a Tous i que hens han recomanat els Repelons , la geladeria, un bon baret també per esmorzar a Tous, molta varietat de bocates i molt bons, com podeu vorer a la foto de baix, i ven servits.

La tornada l´hem feta per la pujada de la finca del castell fins a Gavarda la nova i després ja cap a casa que es feia tard.


Brascada & Chivito

Tot el grup esmorzant.

Açò és tot, asperem que la setmana que ve el temps acompanye un poc més i podam gaudir de la nostra afició a la btt i la muntanya.


diumenge, 13 de novembre del 2011

EIXIDA 12/11/2011 MOIXENT, FONTANARS DELS AFORINS, MOIXENT.

Quina passada de rutón hem fet hui, de les que fan que cada dia ens agrade més aquest esport, uns paisatges espectaculars amb els colors de la tardor als camps de vinyes impressionants tant a la vall de les Alcusses com a la dels Aforins, amb uns camins, sendes i trialeres que ens han deixat un gust de boca indescriptible, la repetirem sense cap mena de dubte.

Ala sortida de la Pobla hem acudit 5 bikers i matinet que la ruta era lluny, a les 7:15 estavem al parc Javi Company, Raúl Salom, Fede, Quique Balaguer i Jo, hem agafat la furgona de Quique i ens hem desplaçat fins a Moixent.

La anada a Fontanars per la vall de les Alcusses ha estat molt be, fortes pujades, alguna de fer a peu per enllaçar en un altre camí molt bonic per dins de la muntanya, una trialera 100% ciclable i una dura pujada per arribar a Fontanars a les 10:15 on hem esmorzat al Restaurant Julio, molt be per cert.

La tornada ha estat mes espectacular encara, primer amb una dura pujada i uns kilòmetres rodejats de frondosos boscs de pins per anar a arribar a la trialera, per mi la millor que conec, primer casi 2 kilòmetres en  suau pujada i després uns 3 kilòmetres de frenètica baixada en la que tens que anar en tots els sentits.

Al final hem fet casi 50 kilòmetres amb un desnivell acumulat de més de 1000 metres i a la una del migdia estavem a la furgona, un dia perfecte.

Perfil de l´etapa i unes fotos:


Fede mirant el paisatge

Raúl en acció

el grup


Hem va cridar la atenció aquesta senyal

Els colors de la tardor al vall dels aforins


Tornada a Moixent creuant unes pinades impressionants.

Açò és tot, la setmana que ve més...




diumenge, 6 de novembre del 2011

EIXIDA 05/11/2011 MONTANYA BLANCA, QUATRETONDA

Molt mal oratge el que feia este dissabte amb fort vent, fred i molts nuvols amb possibilitat de ploure, menys mal que al final no ens hem banyat pero a faltat poc.

Hem acudit 5 bikers, Javi Company, Javi Benavent, Quique, Fede i com no Jo, que per cert en honor a Javi Company diré que soc Boro.

La volteta ha estat molt be, en mogut direcció Barxeta per fer la pujada de la muntanya blanca i després hem agafat la pista del Buixcarró fins a Quatretonda per esmorzar al Bar Jaguar.

Després d´esmorzar i veient com havia canviat el temps a pitjor hem decidit tornar el mes rapit possible a casa i refent el camí en poc més d´un horeta estavem a casa amb l´objectiu complert de fer una bona eixida de més de 50kms en un dia que no acompanyava amb molts núvols, fred i fort aire en contra.

Perfil de la etapa:


El grup dalt de la muntanya blanca.

Açò és tot la setmana que ve més i millor.




dimarts, 1 de novembre del 2011

CULLERA, CALVARI, LA BOLA, SENDA AL FARO.

Un dia espectacular el que hem tingut hui, una ruta preciosa, una temperatura casi de estiu i una asistencia de bikers espectacular, un 10 en general.

Hem anat Marta, Adolfo, Javi Company, Paco Satorres, Paco Mellado, Ferran, Fede, Quique, Raúl Salom i jo.
 La ruta la tradicional a Cullera per el marge dret del riu Xúquer passant per Polinyà, Riola i Fortaleny fins a Cullera.

Una vegada a Cullera dos ports per puntuar, la pujada al calvari, una pujada dura encara que no molt llarga i amb unes vistes sobre la ciutat i el mar espectaculars i despres la pujada al radar meteorològic, esta mes llarga i amb unes últimes rampes realment dures.
Hem baixat per la senda que unis el radar amb la part de Cullera on es troba el far, una trialera de uns tres kilòmetres aon podriem dir que hi han un 50% que no són ciclables.

Esmorzar a la baixada i tornada per el mateix lloc que hem anat per a fer un total de 92 kms a una mitja de 20km/h que contant les pujades i la trialera podem vorer com esta el personal de fort de cara a l´hivern i per que a més de un se li ha fet cara amunt la tornada a casa.

Perfil i dades de l´etapa i unes fotos:

FOTOS ARRIBANT DALT DEL CALVARI

Adolfo

El pulsòmetre de Adolfo a tope.

Paco Satorres

El grup agafant aire.

Paco Mellado

Marta

Pujant a la bola

Dalt de la bola

Per la senda de la bola.

Tornant a casa.
Açò és tot, el dissabte que ve més.