Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 25 de setembre del 2011

EIXIDA 24/09/2011 MOIXENT, RIU CANYOLES, BARRANC DE VALLMELOS, BARRANC DE LA FOS.

Molt bonica la ruta que ferem ahir amb uns paisatges espectaculars per dins dels barrancs tant de Vallmelós com el de la Fos.

Fins a 8 bikers acudirem ahir a fer esta ruta nova al nostre calendari que de segur repetirem, erem Javi Benavent i el seu fill Marc, Javi Company, Fede, Juanri, Quique Balaguer, Ferran, i Jo.
Ens desplaçarem a Moixent  per a eixir des de allí seguint una senda que va per dins del riu Canyoles i ens du fins al restaurant El Serrano on començem a entrar al Barranc de Vallmelos, un barranc espectacular amb unes vistes realment impressionants, el seguim casi que tot de pujada prou forta fins al Càmping Los Carasoles on esmorzarem.

Després d´esmorzar seguim creuant per la muntanya fins a una senda que ens du en forta baixada al Barranc de La Fos on comença un altra senda de baixada que és de les millors dels nostres voltants que ens portarà al punt d´inici.

Una ruta molt completa de 45kms i 800 metres de desnivell acumulat.El perfil i unes fotos:


Inici de la senda de riu Canyoles



Pujada per el barranc de vallmelós.



Barranc de Vallmelós



Quique estudiant l´entorn

Arrivant a los carasoles

Font de les Arenetes, al Barranc de la Fos

Açò és tot, la setmana que ve més.


diumenge, 18 de setembre del 2011

ALCUDIA DE CRESPINS, PLANA DE ENGUERA, VALLADA


Bonica ruta la que hem fet este dissabte els 7 bikers que hem acudit.
Hem acudit Marta, Javi Company, Fede, Ferran, Javi Benavent, Quique Balaguer i Jo, agrair a Quique que pose la furgoneta per als desplaçaments.

Ens hem desplaçat a Alcúdia de Crespins per a eixir des de allí direcció a Montesa, pugem a la plana de Enguera , una forta pujada de més de  5 kms per anar a baixar la senda del moro, antic camí de Vallada a Enguera on tenim una de les trialeres més impressionats dels voltants, la baixem a anem a esmorzar a Vallada.

Després d´esmorzar entre risses i bromes decidim pujar el Campello que no es questió de broma, 3kms de dura pujada això si d´asfalt i mitja volta per tornar a Alcúdia aon teniem els vehicles.
En total 47 kms i 1000 metres de desnivell positiu.
Perfil i unes imatges:


Fede i Ferran pujant per Montesa a la Plana de Enguera

Quique i Javi Benavent

Marta i Javi

Fi de la senda del Moro, Quique, Ferran i Fede


 Javi Benavent
Javi Company
Marta
Alt del Campello

Açò és tot, la setmana que ve més.










dilluns, 12 de setembre del 2011

MATAHOMBRES 2011

Ahir Fede i Jo anarem a Camarena de la Sierra a fer la X MARCHA MATAHOMBRES.

La marxa ve ser una passada, dura, bonica i molt exigent, molt més tècnica que en les anteriors edicions amb les millores que li han introduït i la veritat es que varem disfrutar de un dia meravellos.

En quant a la ruta la ferem Fede i jo junts, ens va eixir prou be, ací vos pose el resultat i el perfil:


272272M31155Estarelles Tormo, Salvador05:26:39  
Tiempos parciales:
VUELTA1: 2:26:06
VUELTA2: 3:00:34
Meta: 5:26:39
 273273M31156Tormo Climent, Federico05:26:54  
Tiempos parciales:
VUELTA1: 2:26:11
VUELTA2: 3:00:44
Meta: 5:26:54
 







Ferem el 272 i 273 de la general de 600 participants i amb las ensació de poder millorar prou eixe temps, l´any que ve heu intentarem.
Açò és tot la setmana que ve més.


EIXIDA 10/09/2011 FINCA PEROT, CANTERA DE BARXETA, MOLLO DE MIRAMAR.

Només 4 Punxa-rodes eixiren este dissabte ja que Fede i Jo estavem descansant per al diumenge que anarem a fer la Matahombres.

Eixirem Javi Company, Ferran, Quique Balaguer i Paco Mellado, a més a més els acompanyaren 2 companys de la penya Trenca-cadenes.

La eixida va ser prou dura i tècnica abans d´esmorzar a Barxeta amb la pujada de la Finca Perot, baixada per la cantera i per las senda del barranc de la pedrusca tornada al pla de corrals i a Barxeta on esmorzaren, i despres d´esmorzar pujada al Molló de Miramar desde Barxeta i baixada cap a casa.

diumenge, 4 de setembre del 2011

EIXIDA 03/09/2011 BUIXCARRÓ, SURERES, LLUTXENT

Val molt la pena practicar aquest esport i agafar forma per poder fer rutes com la de avui, una ruta llarga i amb molt de desnivell acumulat pero en la que les vistes i la tranquil·litat que es pot gaudir per la muntanya compensa tots els patiments que podau imaginar.

Hem acudit 7 bikers, Javi Company, Marta, Quique, Javi Benavent, Fede, Paco Peiró i Jo.

Per començar pujada per la cantera del Buixcarró fins a Pinet on abans de baixar agafem la pista que ens du cap a les sureres de Barx, creuem tot el paratge de les sureres i continuem avant, ací podem gaudir de unes vistes espectaculars, estem a casi 700 metres de altitud i podem vorer el mar, amb el Montgó al fons.
Baixada espectacular i molt complicada per el estat de la pista amb molta pedra solta i molts escalons fins a Llutxent on hem esmorzat al Bar Paloma, bon esmorzar acompanyats per el nostre amic Juanri.

Després d´esmorzar pujada al Monestir de Llutxent i agafem direcció a Quatretonda per pujar fins a la planisa i agafar la pista fins al Pla de Corrals, Barxeta i cap a casa a dinar amb 74 kms a les cames i casi 1300 metres de desnivell acumulat.

Perfil de la etapa i unes imatges:


Mirant els paisatges

A les sureres

La pista de les sureres

Bocata de xipirons

El grup esmorzant, males màquines estan fets tots.

Açò és tot, la setmana que ve més, i desitjar tota la sort del mon  als que anem a fer la Marcha Btt Matahombres el diumenge dia 11 de setembre, ja vos heu contaré.



EIXIDA 31/08/2011 LA CASELLA, PLA DE BARBER, BARXETA, MOLLO DE MIRAMAR

Tres bikers eixirem este dimecres per a preparar la pròxima cursa MATAHOMBRES 2011 que tindrà lloc el proper dia 11-09-2011 a Camarena de la Sierra, Teruel. Hem anat Javi Benavent, Fede i Jo i hem fet una ruta dura amb fortes pujades i rapides baixades, un bon entrenament que és el que buscàvem, a la fi 56 kms i 1000 metres de desnivell acumulat.
Perfil de la etapa:


Ara e descansar que el proper dissabte la ruta és de les de apretar-se els matxos.