Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 29 d’agost del 2011

EIXIDA 29/08/2011 PUJADA AL MONDUVER.

Huí quatre bikers hem acudit per fer la ja tradicional pujada al Monduver en el mes de Agost, portem 4 anys seguits pujant i asperem seguir molts anys més perque és un pujada molt dura i molt exigent aon tothom pot provar-se i saber com estem de forces després de tot el entrenament de l´estiu.

Hem anat Javi Company, Javi Benavent, Ferran i Jo, tots hem pujat molt be i a bon ritme, a les 10:30 ja estavem esmorzant a Barx, després tornada per la Puigmola, Pla de Corrals.
Perfil de la pujada:

Açò és tot, el dissabte més i millor.

EIXIDA 27/08/2011 MOLLO DE MIRAMAR, SIMA DEL AIGUA, PAS DEL LLOP..

Bonica ruta la que hem fet huí, 7 Punxa-rodes hem acudit huí, Juanri, Ferran, Fede, Javi Company, Javi Benavent, Quique i JO.
La ruta ja dura per ella la hem fet més dura nosaltres amb continues escapades, canvis de ritme i picades entre els assistents.
Pujada per la finca del pinar al molló de Miramar, continuem per la sima del aigua per baixar per el camp de golf de La Galiana a esmorzar a La Barraca.
Després d´esmorzar tornada per el pas del llop i encara ens quedaven forces per pujar a San Blas i baixar per la font de Carcaixent a casa.

Perfil de la etapa i unes fotos:

A la sima del aigua

siam del aigua

Rodant per la senda que baixa al camp de golf

El camp de golf de La Galiana.
Açò és tot, recordeu els que pugueu que dilluns tenim la pujada anual al Monduver.




EIXIDA 26/08/2011 SUMACARCER.

Hui 3 bikers, Javi Company, Fede i Jo hem eixit a rodar un rato per soltar cames deprés de les palisses que estem pegant-mos estes vacances, ací teniu el perfil de la eixideta amb esmorzar al Bar Ricardo de Sumacarcer.


Demà dissabte més i millor.


dijous, 25 d’agost del 2011

EIXIDA 24/08/2011 ALCOI, LA POBLA LLARGA

Quina ruta més bonica hem fet hui, hem anat a Alcoi amb el tren per tornar rodant fins a casa,80 kms i casi 1100metres de desnivell acumulat per a fer una ruta preciosa, travessant el Barranc del Cint, La serra Mariola, La senda del enginyers, etc.
Hem anat 6 bikers, Isaac i Juan Carlos "el rei" de la penya El Repeló i Javi Benavent, Ferran, Fede i Jo dels Punxa-rodes.
Hem tingut un poc de problema amb el tren ja que s´ha retrasat per una averia i ens ha fet eixir casi dos hores més tard del que pensàvem el que ens ha fet agafar tota la calor.

Hem arribat a esmorzar al càmping de la serra Mariola a les 11:30 del matí, després hem continuat fins a Alfafara per unes sendes i unes pistes precioses per a continuació agafar la senda del enginyers fins al pou clar d´ Ontinyent on hem parat  a tirar-mos un bon escabusó a les seues gelades aigues.
Hem creuat Ontinyent per dins del riu i d´ací ens dirigim a Aielo de Malferit on hem parat a dinar donat que ja era tardet, després de dinar tranquil·lament arrivem a L´Olleria, Bellus i per la casa de la llum a Alboi, Genovès, Lloc nou, Enova i a casa.

Vull donar-li les gracies a Enric de la penya Hui no caurem de Xàtiva que és qui s´ha currat primer esta preciosa ruta i la compartit amb tots nosaltres.

Perfil de la ruta:

Començament del Barranc del Cint

Per dins del barranc

Alfafara, carrer del llavador

 la senda dels enginyers

Ontinyent

dalt la pista de aterrisatge de Enova


Podeu vorer totes les fotos ací:
FOTOS ALCOI-LA POBLA LLARGA

Açò és tot, no tardarem molt en fer-ne un altra.

diumenge, 21 d’agost del 2011

EIXIDA 20/08/2011 AVENC, IMPOSIBLE, PINET.

Només 2 punxa-rodes eixirem ahir, Fede i Jo, ens unirem al nostres amics de la penya El Repeló d´Alberic i junts ferem esta bonica ruta, pujant per la senda del avenc fins a la impossible, baixada a Pinet a esmorzar i tornada per la cantera del Buixcarró a casa.

Ruta amb prou trams de senda técnica tant de pujada com de baixada a mes a mes de la impossible que són paraules majors.
La tornada rapida cap a casa amb una calor molt forta.
Perfil de la etapa:


Fede pujant per la senda del avenc.

Edu  per la senda del avenc.

Açò és tot, el dimecres eixida a Alcoi per tornar fins La pobla , uns kms, recordeu confirmar-me la asistencia quan abans millor.


divendres, 19 d’agost del 2011

EIXIDA 18/08/2011 BUNYOL, DOS AGUAS, LA POBLA LLARGA

Menuda eixida ens arrearem ahir Javi benavent, Isaac I Jo.
Ferem una eixida que portava planejant desde feia molt de temps, he unit diversos traks per anar de l´estació de renfe de Bunyol fins a casa passant per el embalse de Forata, Dos Aguas i finalment a Tous i a La Pobla.
La ruta és llarga, vora 90km i dura, te 1500 metres de desnivell acumulat i uns 4km aproximadament que som impossibles de fer dalt la bici i també costen molt de fer a peu, és un tram que va del kilometre 50 al 54 aon és pot ciclar un 80%.


Les vistes de tota la ruta són espectaculars, hem disfrutat molt i hem vist cabres monteses en 3 ocasions, aguiles volant per dalt de nosaltres.. i uns paisatges impressionants.

Perfil de la etapa:


A la estació de Sant Isidre.

Estació de Bunyol.

Presa del pantano de Forata


Esmorzant al bar de Hector Barbera a Dos Aguas

Un oasis, a migdia, al mig de ningun lloc, perfecte.



Açò és tot, la setmana que ve farem un altra eixida de estes extraordinaries.
En este link teniu totes les fotos de l Eixida.
Totes les fotos Bunyol-La Pobla Llarga

El dissabte més.

dimecres, 17 d’agost del 2011

QUEDADA BTT XATIVA 2011

Ahir tres punxa-rodes acudirem a la I QUEDADA BTT XATIVA, anàrem Ximo, Fede i JO. Alli ens trobarem amb el nostres amics de la Penya BTT EL REPELÓ d´Alberic amb els quals compartirem tota la eixida.

Férem una volteta per la senda del aigua i després per la font de quintana a bolvens i a Xàtiva a esmorzar.
La participació va ser prou bona amb vora 200 ciclistes i la organització prou bona, algún encreuament mal senyalitzat i el permetre fer la volta a gent sense casco són les úniques coses que no ens van pareixer be, ara en general molt be tot inclús una bolsa amb samarreta, fruita i barretes de categoria per a una marxa que era totalment debades.

Al perfil de la etapa és pot vorer també la anadai tornada de La Pobla a Xàtiva que la ferem pedalejant per completar una eixida de 45km.


EIXIDA

Punt de reunio.

Els Punxa-rodes.
Adeu, prompte més noticies.


dilluns, 15 d’agost del 2011

EIXIDA 13/08/2011 QUATRETONDA, PLA DE CORRALS.

Eixida tranquileta per acomiadar els membres de la penya que s´hen van a fer la Pedales de Leon el diumenge.
Erem 6 bikers, Javi Company, Fede, Quique, Paco Mellado, Ferràn i Jo.

Eixida marcada per la germanor i les ganes de disfrutar de la btt sense oblidar que està fent un dies de molta calor i cal arrivar un poc antes a casa per no arreplegar tota la calina.

Una ruteta a bon ritme per anar a esmorzar al Bar Jaguar de Quatretonda per la pista del Buixcarró i tornada per el mateix lloc ara de baixada fins al Pla de Corrals, a les 12:30 estavem al K2 refrescant.

Desitjar-los molta sort al 4 membres del Grup Btt Punxarodes que están a Leon fent la Pedales de Leon, Javi Company, Juanri, Ferràn i Paco Mellado.

perfil de la etapa:


Açò és tot, prompte hi hauran més que ara estem de vacances.


dimecres, 10 d’agost del 2011

EIXIDA 06/08/2011 FINCA PEROT, ROMAGUERA, BELLUS.

Este dissabte dia 6 d´agost entre vacances, festes dels pobles i demés histories només hem acudit 6 bikers, Javi Benavent, Ferràn, Julian, Fede, Quique i Jo.

Hem anat a la finca de Perot aon hem gaudit de les trialaeres tant de pujada com de baixada, després hem creuat el port de Benigànim per anar a buscar la hermita de Romaguera i creuant la via del tren de Alcoi a les sendes que hens porten a Bellús aon hem esmorzat i hem coincidit amb els nostres amics de la Penya EL REPELÓ d´Alberic.

La tornada l´hem feta tots junts, once en total,  per la senda del aigua fins a Xàtiva, que per més vegades que passem sempre és divertida, i creuant el saladrar de la LLosa de Ranes  a la font amarga i a casa.

Perfil de la etapa:


El pilot per darrere.

El pilot per davant.

Ara de més prop.
Quan pasavem per  el saladrar el termometre del nostre amic Esteban marcava 41ºC, algo de calor si que notarem si.
Açò és tot, la setmana que ve més, que hem d´acomiadar als membres del grup que s´hen van a Leon a fer la PEDALES DE LEON, ja ens ho contaran quan tornen.