Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 18 d’abril del 2011

EIXIDA 16/04/2011 TROBADA BTT EL CUC 2010

Bona ruta hem fet esta setmana, 5 bikers, Javi Company, Raúl, Ferran, Fede i Jo, ens hem desplaçat fins a   L´Alcudia per a fer la ruta de la X Marxa BTT EL CUC del any 2010 que la ferem Fede, Paco Mellado i JO el dia de la marxa i que tant ens va agradar.

Es tracta de una marxa que és més tècnica que dura, pujes uns 800 metres de desnivell acumulat i 46 km pero té una varietat de sendes,, trialeres de baixada i de pujada i un parell de barrancs que la fan molt divertida i entretinguda.

Ací teniu el perfil i unes imatges.


Esmorzar a l´horta, bo i barat

Raúl no es va seure ni per esmorzar

La senda de les dones

Ferran i Jo per la senda de les dones

Agafant aire

Ferran i Jo pujant la senda de les dones, combinada per supost.

Açò és tot, la setmana que ve com que és Pasqua no hi ha ruta, ens vegem el cap de setmana seguent, que tingau bona pasqua tots i no abuseu molt de la mona i el xocalate que després les pujades pesen un poquet més.

diumenge, 10 d’abril del 2011

EXIDA 09-04-2011 XATIVA-ALCUDIA CRESPINS-TORRELLA-SALINES

Quina ruta més bonica hem fet hui gracies als nostres amics de la penya Hui no caurem de Xàtiva que penjen les rutes a internet per a compartir-les i que tots podam gaudir d´elles.

Este atipic dissabte del mes de Abril per la calor que ha fet ens hem reunit 4 bikers, Javi Company, Quique Balaguer, Fede i Jo a les 7:45 a l´estació per anar a Xàtiva a fer una ruta que te de nom original, Baixades divertides per les rodalies de Xàtiva, i la veritat és que te moltes baixades dvertides pero també moltes pujades, heu podeu vorer al perfil que te més de 1000 metres de desnivell positiu, varies sendetes tècniques i a mes a mes nosaltres la arredonim després d´esmorzar tornant a casa per la ruta rosa, Santana i les salines de Manuel aon encara gaudim de uns kilometres més de pujada i trialeres.

Ací teniu el perfil de la etapa:

Com podeu vorer és prou trencacames.

Quique fent una baixada molt perillosa.

Javi i Fede.

Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

diumenge, 3 d’abril del 2011

EIXIDA 02/04/2011 CANTERA BARXETA-PORT DE BENIGANIM-COVA NEGRA

Molt bon día hem tingut hui per a la btt i pobra asistencia de bikers, només 4 hem acudit al parc , Quique, Fede, Ferran i Jo, per anar a Guadasequies a esmorzar.
Hem començat pujant per la cantera de Barxeta que te una bona racio de pujaeta per a després fer una divertida i tècnica baixada fins al port de Benigànim, desde allí per la hermita de Romaguera a buscar les vies del tren i seguint les sendetes a la presa de Bellús i a buscar el esmorzaret de Parrillada al Bar el Faro de Guadasquies que com sempre hem esmorzat una bona parrillada de carn i verduretes que estava de luxe.
La tornada per la cava negra i les salines de Manuel a casa.

Perfil i dades de la ruta:



Fede ha partit la cadena, està molt fort.

Les arcaetes d´Alboy

Açò és tot, la setmana que ve més i millor.