Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 26 de febrer del 2011

EIXIDA 26/02/2011 LA CASELLA, FONT DE LA SANGONERA, FONT DE LA GRANATA, FAVARA.

Quin dia més bo i que bona asistencia hem tingut hui per a fer una ruta nova, 6 bikers erem , Javi Company, Adolfo, David, Fede, Ferran i Jo.
La ruta consistia en pujar per els cervols al Pla de Barber i després a la Font de la Sangonera per anar travessant la montanya fins a la Font de Granata i desde ací a esmorzar a Favara.


Vaig dibuixar jo la ruta al google hearth i la vaig pasar al GPS perque no vaig trovar ningun  track que unira les dos fonts i això que només les separen poc més de 2 km, pero ara ja sabem perque no hi havia track, és molt perillosa amb passos en fortes pendents que no pots passar a peu i tens que carregar amb la bici, fins i tot hi han cordes en trams que són com una via ferrata, no és una ruta per a fer en bici, eixos dos kilometres haurem tardat prop d´un hora en fer-los i això que eren de baixada pero en caiguda lliure com podeu vorer al perfil.


Al final ens han eixit 64km i 1400m de desnivell acumulat , una punxada, una caiguda sense consecuencies greus i esmorzar a les 12 del migdia, pero després de tot el patiment de huí, més d´un ens haura maleit, he de dir  que val molt  la pena fer aquesta ruta per les vistes tan espectaculars pero això la tornarem a fer pero sense la bici, apeuet.

Una imatge val més que mil paraules:

Fede i Ferran per La casella

Ferran

Pujant a la Font de la Sangonera

A La Font de la Sangonera, que vistes!!!!!

David i Javi a la font

Pas complicat amb cordes per asegurar-te.

Ferran i Javi a la Font de Granata

Font de Granata

Tornada per la marjal.
Açò és tot, la setmana que ve més i millor.



diumenge, 20 de febrer del 2011

EIXIDA 19/02/2011 SELLENT, ANNA, SUMACARCER..

Ja comença a notarse que s´apropa la primavera, que bons dies ens està fent per gaudir del nostre esport preferit, huí 4 bikers ens hem reunit a les 8 del matí al parc per fer una ruta típica i que ens agrada molt.
Hem anat, Javi Company, Ferràn, David i Jo.

Cada vegada que la fem provem alguna variació, hui després de Sellent hem pujat per la senda del Javali fins a la Finca de Quicorro, quina pujadeta més tècnica i dura, jo no l´havia pujat mai i m´agradat molt.

Esmorzar a Anna al Bar Tolo amb les bicis ven resguardades al garatge i per a la tornada hem decidit baixar a Suma per la senda del dinosauris, un altra senda espectacular que no te res a envejar-li a totes les altres que baixen a Suma, això si esta és encara més perillosa per la gran quantitat de pedres que te en punta.

Després tornada per la vora del riu fins a Casteló aon s´ha quedat David i a casa.

 




Les vistes de la presa de Tous
Açò és tot, la setmana que ve més i millor.


dilluns, 14 de febrer del 2011

EIXIDA 12/02/2011 XATIVA,PORT DE L´OLLERIA,EL PORTALET,AIELO,BELLUS..

Este dissabte hem tingut molt poca asistencia entre els que treballen, falles, kakis i soparets del personal només 3 bikers, Paco Mellado, Javi Company i jo em acudit huí a les 7:45 de matí a l´estacio  per agafar el tren i anar a Xàtiva a pujar l´antic port de L´Olleria i després creuar la senda del portalet amb les seues meravelloses vistes fins al conducte del gas i desde ahi a  Aielo de Malferit a esmorzar al bar La Bici.

Després d´esmorzar tornada per Olleria a Bellús i per el estret de les aigües a casa.
Una ruta molt bonica tant paisagisticament com per el esforç i la tècnica que requeris dalt de la btt, podeu vorer el IBP de 116AB, casi 1300 metres de desnivell acumulat i 58km.  


 Melli per la Senda del Portalet.
vistes desde el alt

Açò és tot, la setmana que ve més i millor, asperem que millore la asistencia de bikers.


diumenge, 6 de febrer del 2011

EIXIDA 05/02/2011 BUIXCARRO, PINET, SURERES, ANTENES BARX, PLA DE CORRALS.

Matí fresquet i molt bon dia per disfrutar de esta bonica ruta per les serres del Buicarro i les sureres de Pinet.
4 bikers hem acudit huí, Juanri, Javi Company, Fede i Jo.

Hem començat pujant la cantera del Buixcarró aon hem agafat calor per a tot el día, després per una senda que no haviem fet mai, podeu vorer a la foto les dificultats tècniques que te, hem enllaçat amb la pujada a les antenes de Barx per anar a les sureres pero una caiguda de un component del grup ens ha fet canviar la ruta, per sort després dels moments d´incertesa primers Juannri està be i no te res important, podeu vorer a la foto com ha quedat el casc , badat completament per a que es feu una idea del colp que s´ha pegat i de la importancia i obligació de dur sempre el casc posat i ben lligat.

Després d´esmorzar a Pinet hem afrontat la segona pujada de la jornada, i mare que pujada, per la bascula a les sureres i per les antenes de Barx a la puig mola, Pla de Corrals i a casa.

Perfil de la etapa

Fede per la senda

Juanri i Javi baixant per la impossible II

Estat que ha quedat el casc.

Açò és tot, la setmana que ve más i millor.