Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 30 de gener del 2011

EIXIDA DIA 29/01/2011 EL REALENG,AVENC DEL AIGUA,LA BARRACA,PAS DEL LLOP,SAN BLAS.

Matí fresquet, a uns 5ºC, pero molt despejat el temps amb un bon sol  marcant ja l´arribada de la primavera que tantes ganes tenim.

4 bikers hem acudit huí, Javi Company, Ferran, Fede i Jo. La ruta ha estat molt be, la pujada a la finca del pinar molt dura com sempre i molt desoladora després dels cremats de passat estiu. Hem continuat per dins del Realeng fins a la sima del aigua i després de visitar la sima cap avall fins a la Barraca a esmorzar. He de dir que la senda que va del camí del realeng fins a la sima del aigua i després a La Barraca és molt poc ciclable i menys encara si la pilles tota banyada després de les plogudes del dijous i divendres passat, fins i tot Fede mira si li ha agradat que s´ha comprat un troset allí dalt, entre uns matolls i unes pedres per descansar panxa per amunt.

La tornada per el Pas del Llop i per completar la ruta hem pujat a San Blas i per la serratella cap a casa.

Unes dades e imatges del pla del avenc.





Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

diumenge, 23 de gener del 2011

EIXIDA DIA 23/01/2011 XATIVA, ALCUDIA, TERRENYS ABOCADOR, TORRELLA, SANTANA, SALINES.

Cal dir que no te que estar uno massa be del cap per a eixir un día com este dissabte a les 8 del matí a -4ºC, be dons 4 bikers, Javi Benavent, Raul Salom, Paco Mellado i Jo, hem acudit a l´estacio per desplaçar-mos fins a Xàtiva a fer una ruta dels nostres company de HUI NO CAUREM que ens ha agradat molt i que repetirem.

La ruta ix de Xàtiva i després de travessar Annuir, Ayacor i Alcudia de Crespins s´endinsa per la montanya i els terrenys aon volem fer al macroabocador de Llanera aon podem gaudir de rampes dures, sendes de baixada divertides i tot el que pugues demanar-li a una eixida de btt.

Esmorzar a Torrella i aci comencem la tornada ja separant-mos de la ruta de Hui no Caurem i anem per la ruta rosa a Santana , baixem per les sendes a buscar les salines de Manuel i a casa.

Ens han eixit 50km, casi 1200 metres de desnivell acumulat i un IBP de 105AA el qual ens indica la duresa i la calitat de la ruta, poques vegades tenim un IBP tan alt.





Açò és tot la setmana que ve més i millor, asperem que no faja tan de fred encara que les prediccions no són gens bones.

diumenge, 16 de gener del 2011

EIXIDA DIA 15/01/2011 CANTERA BUIXCARRO, ANTENES BARX, SIMAT, PLA DE BARBER.

Quina boira que hi havia esté matí, fet que no ha impedit que quatre Punxa-Rodes, Raúl, Ferran, Fede i Jo hagém  fet esta dura i exigent eixida amb moltes pujades i molta pista especial per agafar fons ara que estem com aquell que diu en pretemporada.
A més de uno se li ha fet la pasta agra i és que després de pujar la cantera del Buixcarró i les antenes de Barx hem esmorzat a Simat i només agafar la bici ale a pujar al pla de Barber amb rampes del 20%, per mi és la pujada més dura de totes les rodalies,

Per cert huí hem estrenat la nova equipació d´hivern, que guapos que anavem heu podeu comprobar a les fotos.
Al final ens han eixit 64 km amb 1350 metres de desnivell acumulat.





Açò és tot, la setmana que ve més i millor, almenys aixó pretenem.

diumenge, 9 de gener del 2011

EIXIDA DIA 08/01/2011 FINCA DE PEROT, QUATRETONDA, BARXETA.

Molt bon día per a la practica del BTT i poca asistencia de bikers, nomes Ferràn, Fede i jo.

Ruta per la finca de Perot i després a esmorzar a Quatretonda al bar Jaguar.
Tornada per la pista del Buixcarró fins a Barxeta i cap a casa.
Perfil de la ruta de huí:


El barranc de la finca de Perot

Personalització de les bikes

Açò és tot. la setmana que ve més i millor.

dilluns, 3 de gener del 2011

EIXIDA DIA 02/01/2011 ESMORZAR DE CAPDANY A BELLUS.

Molt bon día aquest primer diumenge de 2011 i això és nota en la asistencia, 7 bikers hem acudit huí: Ferran, Raúl Salom, Ruben, Paco Mellado, Quique Balaguer, Fede i Jo.

En principi anavem a fer una eixida tranquileta per començar a cremar les calories de més consumides estos dies de nadal pero la gent tenia ganes de guerra i guerra que hem tingut.

Hem anat a Quatretonda per el barranc de La Pedrusca, les sendes d´aquest barranc són molt divertides, després per la pista del Buixcarró fins a Quatretonda i de ahí a esmorzar a Guadasequies, al bar El Faro aon ens hem unit amb 4 companys que havien eixit abans, Javi Company, Paco Peiró, Juanjo i Alfonso.
El esmorzar a guadasequies ha estat molt be, molt ben servits i unes vistes ben agradables.

La tornada a casa per l´estret de les aigues, la Torre de Lloris i el port del sapo cap a casa.
Menys mal que la eixida la voliem fer tranquileta, ens han eixit casi 58 km a una mitja de 19 km/h i més de 1000 metres de desnivell acumulat positiu.




Açò és tot la setmana que ve més, serà el disssabte a les 8 del matí, tornem al hora i al día normal.

dissabte, 1 de gener del 2011

EIXIDA DIA 26/12/2010 ESMORZAR DE NADAL A SUMACARCER..

Eixida per celebrar els nadals amb amics i familiars a Sumacarcer.
Hem acudit Ferran, Raul, Fede, Quique i Jo a més a més de Ximo , un nou company del poble que hui a fet la primera eixida amb nosaltres,en bici i Javi Company, Ximo Rovira, Susi i Pep han vingut a esmorzar amb al cotxe.
Cal dir que no ha vingut més gent perque estavem a -3ºC este matí quan hem eixit, i la veritat és que hem patit molt de fred.
La eixida tota suau a excepció de la pujada a Tous desde Antella, la resta tranquileta, esmorzar llarguet al Bar Ricardo amb varies rondes de xupitos inclossos i la tornada per pla cap a casa a celebrar el segón dia de Nadal.


La setmana que ve Esmorzar de Cap d´any, el diumenge anirem a esmorzar a Bellús.