Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 30 de novembre del 2010

EIXIDA DIA 27/11/2010 MONTANYA BLANCA, QUATRETONDA, PLA DE CORRALS.

Només 4 bikers han acudit huí a la eixida semanal, Adolfo, Josué, Paco Tudela i Javi Company que estrenava per fi la seua nova màquina, una flamant CANNONDALE SCALPEL 2.


Com que jo no he pogut anar degut a que estic tota la setmana amb el virus de la panxa no tinc dades de l´eixida, això si he anat a esmorzar amb ells a Quatretonda i li he fet la foto de rigor a la nova adquisició de Javi Company.
També ha vingut a esmorzar Marta que ha tornat de Quatretonda pedalejant per tornar a agafar la forma poc a poc després de la seua recent maternitat.
Açò és tot, a veure si la setmana que ve fa millor oratge i la gent s´anima a eixir més.

dissabte, 20 de novembre del 2010

EIXIDA DIA 20/11/2010 TRIALERA DE TOUS, SENDA DE LES DONES, TOUS, GAVARDA.

Huí feia mal oratge, molt de fred, nuvols i molta humitat el que s´ha comprovat en la baixa asistencia de bikers, 5 erem; Javi Company, Javi Benavent, Fede, Adolfo i Jo.

Hem pujat a Tous per la trialera i després hem baixat per la senda de les dones que la veritat es que cada vegada que la baixe m´agrada més, d´ací per la muntanya blanca a esmorzar a Tous al bar Avenida on el nostre amic Juan ens fa un bocates de la pata del matxo per a recuperar forces.

Després d´esmorzar hem pujat a la finca de les bresquilleres, amb molt de fred  i plovisquejant per cert a Gavarda i a  casa.
Ací teniu el perfil i unes fotos.


El dia gris que feia huí

Emorzar del Bar Avenida

Açò és tot, la setmana que ve més.

dimarts, 16 de novembre del 2010

DISSENY EQUIPACIO D´HIVERN

Ací teniu el disseny de l´equipacio d´hivern, pegueu-li una miraeta i qualsevol cosa que no vos agrade o preferiu d´un altra manera heu digueu ja.
Hem d´entregar el 50% per a que comencen a fabricar-lo, dugueu-me tots esta setmana 70€ a casa, gracies.

dissabte, 13 de novembre del 2010

EIXIDA DIA 13/11/2010 XATIVA, PORT DE L´OLLERIA, SENDA DEL PORTALET, BELLUS..

Bona asistencia de bikers,8 en total: Javi Company, Javi Benavent, Ferran, Fede, Quique, Paco Tudela, Adolfo i jo ,els que hem acudit hui a les 7:45 del matí a l´estació de tren de La Pobla per a desplaçar-mos fins a Xàtiva per començar esta ruta.

Primer hem pujat les dures rampes del antic port de l´olleria per agafar la Senda del Portalet i creuar la montanya fins a Aielo de Malferit. Aquesta senda és de les més llargues que fem, les vistes des de les llomes que travessem són espectaculars i a més a més te unes zones molt tècniques en les que hem de posar el peu a terra.

Esmorzar a Aielo al Bar La Bicicleta molt be com sempre i tornada per L´Olleria, Bellús i el estret de les aigues.
Al final ens han eixit 60km amb 1100m de desnivell i una mitja de 17km/h.
Hem celebrat el aniversari de un Punxarodes que dilluns dia 15 complís anys, moltes felicitats amic.

Perfil del día


Inici de la senda del portalet

Un traguet abans de començar la senda

Quique i Fede per la senda

Dalt del Portalet
Moltes felicitats Chiappucci.

Açò és tot, la setmana que ve més.



dissabte, 6 de novembre del 2010

EIXIDA DIA 06/11/2010 BARX, ANTENES, SURERES, PINET, PLA DE CORRALS.

Ruta dura amb llargues pujades la que em fet huí els 7 bikers que em acudit al parc a les 8 del matí, Javi Company, Javi Benavent, Fede, Ferran, Paco Tudela, Pepe i Jo.

La pujada a la Puig mola de Barx no és molt dura pero ens em trobat una boira que no veiem ni a tres metres, després a les antenes feia un sol que badava les pedres, que punyetera que és esta pujaeta i la continuació cap a les sureres de Pinet.

Esmorzaret al Bar San Pere de Pinet, un bar amb molt de pes dins del les nostres rutes i tornada per el Buixcarró amb una de les baixades més rapides dels voltants.
El perfil i unes fotos;


 Esperant a tots els companys,avituallament líquid.
 Parada per agafar aire,he Pepe?
 Fede fent de Fede
 Ara parem a buidar el cos.
la meua bici.
Açò és tot, la setmana que ve més i millor.


dilluns, 1 de novembre del 2010

EIXIDA DIA 01/11/2010 BICORP, MUELA DE CORTES, EL BUITRE.

Ruta extraordinària de dia festiu la que hem fet hui, amb dinaret inclòs a Bicorp, una gaspatxà de la pata del matxo al Bar Navalon de Bicorp i cap a casa calentets.

A les 6:30 hores del matí 8 bikers hem acudit malgrat les condicions climatològiques adverses de pluja i vent a més de 30 km/h per anar a Bicorp a fer una super ruta de 70 km i 1500 de desnivell positiu acumulat passant per la reserva de la Muela fins a La Cortada de Cortes de Pallàs i tornada a Bicorp per el Buitre i el Barranco Moreno.Erem Ferran, Raúl, Fede, Javi Benavent, Javi Company, Paco Mellado, Adolfo i Jo.

A les 8 quan hem arribat a Bicorp feia un fred, un aire i estava caiguent un ruixat que a més d´un li han entrat ganes de tornar-s´hen a casa, pero després d´un cafenet i un poc de mentalitzacio hem eixit gelats, pero decidits cap a La Muela.
Dura pujada de casi 20 km agreujada per el fort vent de ponent en contra que no ens deixava avançar per començar i un poc de pla fins arribar al deposit de la Muela, espectacular i més espectaculars encara les vistes de Cortes de Pallàs desde la Cortada on hem esmorzat decidint si baixàvem per la trialera o tornàvem per  l´altra part que és el que hem fet ja que l´oratge no ens ha deixat altra opció,queda pendent la baixada de la trialera fins a Cortes.

La tornada per  la part de El Buitre molt bonica també amb molta vegetació, molta muntanya i 15 km de caminet molt trenca-cames fins arribar a 990m de altitud on comença una baixada de 15 km més fins a Bicorp.
Perfil i imatges de la ruta, teniu més fotos al enllaç del costat.











Hem tingut la companyia de familiars i amics com podeu vorer en les fotos per dinar tots junts cosa que ens alegra molt i desitgem es torne a produir més a sovint.

Açò és tot, el dissabte que be més... millor esta vegada va a ser dificil.