Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 31 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 30/10/2010 FINCA DE PEROT, BELLÚS, ESTRET DE LES AIGUES, FONT AMARGA.

Jornada de germanor entre penyes veïnes i amigues la que hem fet huí, 15 bikers erem en total : 6 punxa-rodes,Javi Company, Fede, Paco Mellado, Quique, Roberto i jo, més Josué dels Bellota Bike de Manuel i 8 amics del Club Btt El Repeló d´Alberic amb els quals haviem quedat per dur-los a travessar la Finca de Perot, després esmorzaret a Bellús i tornada per el estret de les aigues fins a Xàtiva i per el Saladrar i la font amarga a casa.
La jornada ha estat redona ja que anant tanta gent  hem complit els horaris previst, a les 11:00 estàvem a Bellús per esmorzar a Bar de la casa de la cultura, que al ser tanta gent i estar el bar ple hem tardat un poc més del que és normal i la tornada per el estret de les aigues i Xàtiva tota rodaeta i les 13:30 hores a casa a estirar i preparar les cames per a la dura jornada que ens espera el dilluns de tot-sants amb la eixida de Bicorp a Cortes de Pallàs.

Açí teniu les dades i el perfil de la ruta de huí i unes fotos del esmorzaret.





Açò és tot, el dilluns més...i millor supose.

diumenge, 24 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 23/10/2010 TOUS PER ANTELLA, SUMACARCER, SENDA DELS DINOSAURIS I SENDA NOVA.

Només 3 bikers hem acudit huí a la ruta del dissabte, Fede, Raúl Salom i Jo, hem anat a Sumacarcer per la rampa criminal i la pujada a Tous per Antella, baixada a Suma per esmorzar al bar Ricardo, el sepionet millor impossible, i després d´esmorzar hem pujat dalt de tot de Suma per la senda dels Dinosauris i hem baixat per un altra trialera que no coneixiem que va casi paralela a la de Fernando pero que és encara més divertida.
Unes fotos i el perfil del dia:











Açò és tot la setmana que ve més i millor, dobles sessió de dissabte i dilluns de totsants.

dilluns, 18 d’octubre del 2010

PROPOSTA PER AL DILLUNS DIA 01/11/2010 DIA DE TOTSANTS

Esta ruta estavem pensant fer-la el día de totsants que cau dilluns, en principi seria eixir a les 7 del matí amb els cotxes fins a Bicorp i fer la ruta fins a Cortes de Pallàs aon esmorzariem i tornada a Bicorp.
En total són 71km el 90% de pista amb 1500m de desnivell acumulat jo crec que eixint a les 8 de Bicorp arribarem a bon hora a esmorzar a Cortes.
Javi ha dit de encomanar a un restaurant a Bicorp uns gaspaxos ( que és el menjar tipic de la zona) i quan tornem dinem i mon anem arreglaets a casa,seria uns 15€ el dinar.


Aneu pensant- seu i em digueu algo quan antes per organitzar l´eixida.

Ale fins dissabte.

EIXIDA DIA 16/10/2010 BELLUS, CREUETA DE L´OLLERIA, XATIVA, SALINES.

Matí fresquet el que ens fea este dissabte al hora de acudir al parc per a l´eixida semanal, 6 bikers hem acudit huí: Javi Company, Fede, Raul Salom, Paco Tudela, Joshue i Jo.

Hem anat per la Finca del Pinar a Barxeta i després per Alboy a Bellús a esmorzar com sempre al Bar de la Casa de la Cultura aon el nostre amic Ximo ens fa uns bocates de consideració per a que no ens agafe la pàjara.

Després d´esmorzar venia la feina dura amb el barranc fins a L´Olleria i la dura pujada a la Creueta que a més d´un li eixia el bocata i els xupitos per les orelles. Després de coronar la creueta una forta baixada per tot l´antic port de L´Olleria fins a Xàtiva i creuant les salines a Castelló de la Ribera i a casa.

Açí teniu el perfil del dia que asusta vorer la pujada a la creueta i unes fotos dalt de la creu.




Açò és tot, la setmana que ve més.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

XI TROBADA BTT L´ALCUDIA 2010

Dia 10/10/10, un dia senyalat al calendari, 3 Punxarodes anàrem a fer la XI Trobada de Btt de L´Alcudia organitzada per la Penya EL CUC.
Una marxa molt ben organitzada i molt técnica amb molts kilometres de trialeres.

La marxa la ferem en equip els tres junts, a disfrutar-la i anar asegurant perque després de les plogudes del dissabte per la nit les trialeres esteven mpolt perilloses.
La varem acabar sense més consequencies que una xicoteta caiuguda de Melli res greu, amb un temps de 3:14 quedant els 114,115 i 116 de la general.


Entrant a meta

No portem molta runa...

marcant el ritme








Un invertit





AGUAAAAAAAAAAA!






Açò és tot, el dissabte que ve més...

dilluns, 11 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 09/10/2010 LA BARRACA, SIMAT, FINCA DEL PINAR. LA POBLA LLARGA

Este dissabte hem acudit 5 bikers,Paco Peiro, Javi Benavent, Fede, Paco Mellado i Jo a fer una ruta per La Barraca, travessant el camp de golf fins a Simat de Valldigna on hem esmorzat i després per el port de Simat a Barxeta i per la finca del pinar a casa.

El dia anat molt be, les sendes per La Barraca són molt divertides i després la pujada al camp de golf molt dura, per no creuar-lo hem intentat vorejar-lo pero el camí s´acabat i hem hagut de passar per dins de la gespa que estava regant-se, ens han renegat un poc pero sense problemes.

Esmorzar a Simat i tornada pujant el port de Simat a Barxeta i ens hem endinsat a la finca del pinar per vorer el resultat del cremat de fa uns dies, és molt trist vorer com ha quedat el paisatge, tardarem molts anys en vorer eixa montanya com estava.


El camp de golf

Mireu al centre de la foto, 2 bikers creuant.

Esmorzar a Simat

La finca del pinar

Açò és tot, demà anem a La XI TROBADA DE BTT DE L´ALCUDIA.

dijous, 7 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 02/10/2010 XATIVA, MONTESA, PLANA DE ENGUERA, SENDA DEL MORO I VALLADA

Este dissabte hem fet un eixida un poc distinta, hem quedat a les 7:45 del matí a l´estació per agafar el tren fins a Xàtiva, 4 bikers hem acudit i gaudit de l´eixida, Javi Company, Fede, Jo i un amic de Javi de Manuel que s´ha unit a nosaltres, Joshué.
Una vegada a Xàtiva anem direcció la Granja de la Costera i Llanera de Ranes per anar per els terrenys aon volem fer el macroabocador, quina llastima esperem que no el façen, fins a Montesa.
Açí comença la pujada més dura de la jornada fins a la plana de Enguera i una vegada dalt anem a buscar la "Senda del Moro" una bonica i molt tècnica baixada trialera que ens durà a Vallada a esmorzar al Bar Bessó com sempre.
Després d´esmorzar la tornada l´hem fet per el camí de Mangay fins a Alcudia de Crespins i d´açi a casa amb el tren que es feia tard.
Açí teniu el resum de la ruta i unes fotos.


Rodant per la Plana de Enguera

Preparats per a la trialera

Començament de la Senda del moro.

Açò és tot, la setmana que ve tenim doble sesió, farem una eixida tranquileta el dissabte perque el diumenge uns quans mon anem a L´Alcudia a fer  la XI TROBADA BTT L'ALCÚDIA 2010.