Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 24 de juliol del 2010

EIXIDA NOCTURNA 23-24/07/2010 PINARET, BELLUS, QUATRETONDA, PLA DE CORRALS

Primera eixida nocturna del Grup Btt Punxarodes i la veritat és que ha mereixcut molt la pena.

Aprofitant la nit de lluna plena del mes de Juliol 5 bikers, Quique, Paco Mellado, Fede, Raúl Salom i Jo, hem acudit al parc a les 20:30 provists de frontals i xupetins per anar a sopar a Bellús amb les bikes i tots els amics i familiars que han volgut compartir amb nosaltres aquesta experiència.

Al sopar han vingut Susi, Carmen i Alex, Júlia i Manolo, Rafa Perales i Javi Benavent que no ha pogut vindre en la burra perque està lesionat degut ha una caiguda el diumenge passat, esperem que és recupere prompte.

Després de sopar al Bar casa de la cultura de Bellús la tornada l´hem feta per Quatretonda i la pista del Buixcarró fins al Pla de Corrals, Barxeta i a casa, a les 2:10 del mati o de la nit arrivabem a casa.







La experiència ens ha agradat tant que és molt probable que a la propera lluna plena de Agost repetim eixida nocturna.

Aixó es tot, la setmana que ve més i millor a  ser possible.

dilluns, 19 de juliol del 2010

EIXIDA DIA 17/07/2010 BELLUS, PEROT, CANTERA DE BARXETA

A la cita de hui hem acudit 6 bikers:Ferran, Paco Mellado, Javi Company, Fede, Paco i Jo.En principi anavem a la fer la senda del moro a Vallada pero degut a una averia en RENFE hem hagut de canviar els plans a últim hora.
Estes són les dades de la ruta que hem fet i algunes fotos.



Hem anat a Bellús a esmorzar on teníem tres companys que venien amb nosaltres a fer la senda del moro, i després d´esmorzar hem tornat per la finca de Perot, la cantera de Barxeta i a casa.



La setmana que ve més i millor.

diumenge, 11 de juliol del 2010

EIXIDA DIA 10/07/2010 FINCA DE PEROT,BARRERA DEL BUIXACARRO, PLA DE CORRALS, MOLLO DE MIRAMAR.

Dissabte calurós del mes de juliol, 4 bikers hem acudit huí, Fede, Paco, Javi Company i jo.
Açí teniu les dades de la eixida.







I ara unes fotos dels camins que ens hem trobat al tirar cap al camí de la barrera des de dalt de la finca de Perot, la veritat estan delicaets pero molt divertits i aneu en compte que hi ha molt de perill.






Això ès tot amics, la setmana que ve més i millor.

divendres, 9 de juliol del 2010

EIXIDA DIA 03/07/2010 TRIALERA DE TOUS,SENDA DE LES DONES,GAVARDA

Bon día de btt per les rodalíes de Tous,Fede, Fernando, Rafa, Javi Company, Raúl i Jo hem anat huí a fer una ruta molt divertida, tècnica en la pujada per la trialera de Tous i també la baixada per la senda de les dones, tant la primera part com la segona que és tan divertida o més que la primera. Estes sendes et fan anar amb tots les sentits al 100% i posen a prova tant al biker com a la màquina.

Unes fotos per la senda de les dones.







Després de esmorzar la Bar la piscina de Tous la tornada l´hem fet per la muntanya de bresquilleres a buscar la rampa criminal i Gavarda la nova.

En total 54km i 850m de desnivell acumulat positiu.
La setmana que ve més i millor.