Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 29 de juny del 2010

EIXIDA DIA 26/06/2010 MONTANYA BLANCA,QUATRETONDA,BELLUS LES SALINES

Només 4 bikers acudírem aquest dissabte a la ruta, Ferran, Raúl, Fede i JO.
Férem una ruta amb un poquet de tot, primera part molt dura amb la pujada a la montanya blanca i el camí del buixcarró tot en pujada fins a Quatretonda.
Esmorzar a Quatretonda al Bar Jaguar magnífic com sempre.
La tornada la férem per carretera fins a Bellús i després primer per la senda del aigua fins a Xàtiva i per les trialeres de les salines de Manuel fins a casa.

En total ens eixiren 61 km i un desnivell acumulat de 1100 metres.
La setmana que ve més i millor.

dijous, 24 de juny del 2010

EIXIDA DIA 19/06/2010 SAN BLAS, LA BARRACA, PAS DEL LLOP.

Huí hem tingut poca asistencia degut a les fortes tronades de dijous i sobretot divendres per la nit que han deixat els camins ben banyats i divertits.
Ferran, Fede, Javi Company i Jo hem anat primer a San blas, la pujada  degut a la ploguda estava millor que quan està tan solta, després a La Barraca travessant per les sendes amb fortes pujades i trams tècnics que units amb lo banyat que estava s´han de fer en tots els sentits.
Esmorzar a La Barraca i la tornada refent camí fins al Pas del Llop i d´ahi cap a casa.

Hem fet en total 45 km i 900 m de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor.

dimecres, 16 de juny del 2010

EIXIDA DIA 12/06/2010 SELLENT,ESTUBENY, ANNA, SUMA I LA POBLA.

Un dia especial per a un component dels Punxarodes que ha estrenat la bike, Ferran per fi te la màquina nova,una flamant Cannodale RZ one twenty.

A la cita de hui hem acudit 6 bikers, Ferran, Fede, Javi Benavent, Quique i Jo, la ruta una passada de sendes i més sendes molt divertides.
Arrivem a Anna pasant per les sendes del port de carcer fins a  Sellent i per el riu fins a Estubeny, travessant el riu amb mig metre de aigua i sendes molt tècniques.Esmorzar en Anna al Bar el Gallego aon es menja de categoria i ens deixen tancar les bicis per esmorzar tranquils, cosa que també és de agrair.
La tornada a buscar Sumacarcer, baixem la senda de la mare de deu i per el riu Xuquer a casa.
Ruta llarga pero amb més dificultat tècnica que física.
Hem fet 60 km amb 1180m de desnivell acumulat positiu.
La setmana que ve més i millor.


dimarts, 8 de juny del 2010

EIXIDA DIA 05/06/2010 MOLLO DE MIRAMAR,PLA DE CORRALS,FINCA PEROT

Eixida molt bonica i dura per les rodalies,6 bikers hem acudit huí al parc,Quique, Ferran, Paco Mellado, Fede, Javi Company i JO. Per començar hem pujat al mollo de miramar, finca del pinar, després la baixada espectacular fins al pla de corrals per esmorzar.
Després d´esmorzar hem anar per el barranc de la pedrusca, una senda espectacular fins a la cantera de Barxeta, dura pujada a la finca de Perot i despres a buscar Barxeta i a casa.


Açò és el que et passa si t´enganyes de camí a la finca de Perot, que després tens que pujar.

Al fi hem fet 48 km amb 1200m de desnivell acumulat.La setmana que ve més i millor.