Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 31 de maig del 2010

EIXIDA DIA 29/05/2010 MOIXENT TRES BARRANCS,BOQUELLA,FALÇ I FOS.

Trasllat a Moixent per a fer una de les eixides més boniques que podem fer per açí prop la de Moixent als tres barrancs.
Ens hem presentat 6 bikers, Javi company, Javi Benavent, Fede, Paco, Jo i Quique Balaguer al cual agrair-li la seua aportació ja que amb la seua furgoneta hem anat els 6 amb les 6 burretes fins a Moixent aon comença la ruta.

Pujada per la Meravellosa amb unes vistes espectaculars del barranc de la Boquella.



Baixada al barranc de la Falç el cual el travessem pel mig, amb nombroses pedreres, xarcos i pasos dificils
que fan mes divertida la nostra ruta.

Després una dura pujada i parada a esmorzar al camping El Teularet.
La tornada per dins del barranc de la Fos és una passada amb una senda de baixada llarga i ràpida per a disfrutar de la btt.

Hem fet 40 km amb 900 metres de desnivell acumulat, la setmana que ve més i millor, almenys eixa és la nostra intenció.

dimarts, 25 de maig del 2010

EIXIDA 21/05/2010 LA FALAGUERA,PINET,LLUTXENT,PLA DE CORRALS.

Este dissabte acudirem 5 bikers,Fede, Raúl,Javi Company,Paco i jo, em fet una ruta podriem dir que combina-eta per que el tros des de la cava de la falaguera fins a Pinet per la impossible es quasi que tot de fer-lo a peu, pero nomes per el paisatge i les vistes val la pena fer-lo.
Molt dura la pujada des de la pista del Buixcarró fins a la falaguera, on coincidirem ens uns bikers de Gandia que feien la mateixa ruta que nosaltres i els acompanyarem a Pinet i esmorzarem junts.Després de la cava de La falaguera el camí està molt trencat cal fer-lo a trossos a peu a trossos dalt la burreta fins a la impossible i a esmorzar a Pinet.
Despres d´esmorzar la tornada l´hem fet per la ermita de Llutxent a Quatretonda i per la pista del Buixcarró al Pla de corrals i a casa.
En total han estat 58 km i 1300 metres de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor.

dimarts, 18 de maig del 2010

EIXIDA DIA 15/05/2010 BARX,SURERES,PINET,LA POBLA LLARGA


Molt bon día per a la practica del nostre esport preferit i aixo es nota en la asistencia, 9 bikers ens reunirem  al parque a les 8 del matí,Quique,Roberto,Fede,Javier Benavent,Paco Mellado,Javier Company,Paco,Carlos i jo.
Férem la ruta de les sureres pujant per les antenes de Barx, esmorzar al bar San Pere de Pinet i després per la cantera del buixcarró al Pla de Corrals i a La Pobla LLarga.

Ferem 57km i 1250m de desnivell acumulat positiu, la setmana que ve més i millor o almenys eixa és la intenció.

dimecres, 12 de maig del 2010

EIXIDA DIA 08/05/2010 FONT DE QUINTANA,BELLUS,SENDA DEL AIGUA

Bonica ruta la que em fet este dissabte Fede i Jo per les rodalies de Xativa, la font de quintana i Bellús. Molta senda i molt divertida i a mes a mes degut a la tronada del divendres per la vesprada les sendes estaven en un estat inmillorable per disfrutar de la btt.
Esmorzaret al bar de la Casa de la Cultura a Bellús aon el tio ximo sempre ens tracta de manera inmillorable.
La primavera es deixa notar a la montanya amb un milió de flors i de olors que fa que cada dissabte disfrutem més d´aquest esport i del paisatges dels que podem gaudir.
Unes fotos:









Ferem 57 km amb 750m de desnivell acumulat positiu, la setmana que ve més i millor.

dilluns, 3 de maig del 2010

EIXIDA DIA 01/05/2010 TOUS-SENDA DE LES DONES-GAVARDA

Cuatre bikers ens reunirem este dissabte festiu per a fer una ruta per Tous i les rodalies, Quique,Javi Benavent, Roberto i Jo. Roberto ens acompanya poques vegades ja que viu fora pero sempre és un plaer poder disfrutar i compartir  la seua companyia i experiencia.
Pujàrem a Tous per Antella al alt del palmeral i de ahí ens dirigirem a fer la senda de les dones primera i segona,estàn espectaculars les dos, em disfrutat baixan-les.
Despres direccío Tous per a buscar el esmorzaret al Bar Avenida,espectacular el bocata com sempre.
Les Màquines.
Els màquines.
Amb la panxa plena reprenem la marxa per la finca de les bresquilleres i la rampa criminal este viatge de baixada a Gavarda i La Pobla Llarga.
Em fet 57 km amb un desnivell acumulat de 900 metres i una mitja de 18,2 km/h.
La setmana que ve més i millor, almenys eixa és la intencío.