Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 27 d’abril del 2010

EIXIDA 24/04/2010 BARRANC DE LA PEDRUSCA,PLA DEL CERVOL,QUATRETONDA,CANTERA DE BARXETA.

Este dissabte teníem per fi una temperatura  ideal per a la pràctica de la btt, 6 bikers hem acudit al parc a les 8 del matí ,Ferran,Paco,Quique,Javi Company,Juanri i jo.
La ruta que hem escollit ha estat molt bonica, el barranc de la pedrusca i el pla del cervol ,recorreguem la part menys coneguda de la serra del Buixcarró per unes sendes molt divertides en les quals tens que treure a reullir tota la técnica i fer algún tramet combinat perque esta casi imposible de ciclar, molta senda per a entrenar la tècnica,algún que altre contratemps sense més consecuencies que el susto i un esmorzaret a Quatretonda al Bar Jaguar de categoria com sempre.


La tornada per les canteres,primer la del port de Benigànim i després de una dura i tècnica pujada baixem a la cantera de Barxeta per a tornar per aon sempre a La Pobla Llarga.
A la una del migdia estavem al K2 refrescant i comentant les anecdotes del dia.
Hem fet 52 km amb 1200m de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor, almenys eixa és la intencío.

dilluns, 19 d’abril del 2010

EIXIDA DIA 17/04/2010 LA BARRACA-SIMAT-PLA DE BARBER-CARCAIXENT- LA POBLA LLARGA

Un altre dissabte amb moltes possibilitats de pluja pero açò no va impedir que la gent acudira a la cita setmanal amb la btt,5 bikers acudirem al parc malgrat el mal oratge: Javi Benavent,Quique,Ferran,Fede i Boro.
La ruta escollida va ser la de La Barraca, pla de barber, parada i fonda a Simat per reposar energies que falta fan per a la dura pujaeta del Pla de Barber.
Aquesta ruta és molt bonica per les paisatges tan bonics que podem vorer, te trams técnics molt divertits,i fortes pujades tant de asfalt com de pedres, el travesar el camp de golf ens va dur algún problemeta perque en teoria està prohibit, pasarem rapidet i no ens digueren res.Quan estiga acabat el camp de golf tindrem que buscar una ruta alternativa per arrivar a Simat.
Després de esmorzar a Simat de Valldigna les fortissimes rampes de la cantera per pujar al Pla de Barber pasaren factura a més de uno i els membres menys rodats del grup, que es reincorporaven després de una lesió com Ferran i de la paternitat com Fede, patiren el que no està escrit en la pujada, pero tots aconseguirem arrivar dalt.
Ens reagruparem i tots junts tirarem cap a la Casella, a buscar el pas del llop i  a casa.
Al fi ferem 57 km amb 1100 m de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor, asperem que la asistencia continue augmentant.

dimarts, 13 d’abril del 2010

EIXIDA DIA 12/04/2010 ALT DEL PALMERAL,ALT DEL CAMPILLO,LA GITANA, LA MINGA, DOS AGUAS I TORNADA PER LLOMBAY AL CANAL JUCAR TURIA, TOUS I A LA POBLA LLARGA.

Ruta que he fet jo sol per a inspeccionar-la i poder  incorporar-la al calendari de rutes dels Bttpunxarodes,és una ruta de molta pista pero amb molt de desnivell acumulat, bona ruta per agafar fons i poder entrenar per a fer les marxes llargues, vaig disfrutar vegent paisatges que mai havia vist i això que no estan relativament lluny.
He fet esmorzar a les 10:00 i el angelus a les 12:00 en ruta, només he parat 15 minuts en total per menjar i carregar aigua a dos fonts, eixint a les 7:45 h de La pobla Llarga he fet 112,80 km en 6:30 hores de pedal a una mitja de 18,3 km/h i un desnivell acumulat positiu de 2.197 metres.
Unes fotos de les vistes, espectaculars, la repetiré pero afegint-li la pujada al pico del ave de Dos aguas ,fent una ruta de uns 150km per a tot el dia.

El partidor del tormento chino.

Un ramat enorme de cabres

Baixada de la gitana

                                                    La màquina, espactacular el seu comportament. 

diumenge, 11 d’abril del 2010

EIXIDA 10/04/2010 LA POBLA-SELLENT-SENDES DEL PORT DE CARCER-LA POBLA

Huí erem 2 bikers dels Punxarodes, Raúl Salom i jo, em quedat amb uns amics del poble i de Carcaixent,Javi Company i els 2 Pacos, per fer  junts la eixida del dissabte i així compartir rutes i experiencies, la jornada ha esta magnifica, molt bon dia , bon esmorzar a Sellent i una ruta molt divertida.
No han segut molt kilòmetres pero si moltes sendes trialeres, molt tècniques i alguna que altra un poc perillosa, hi ha que anar en compte.
Les vistes des de els paratges del port de Carcer són molt bonics, amb molta vegetació i infinitat de sendes que no coneguem i això que les tinguem a un pas de casa.
Al fi després de pedalar per les sendes tot el matí, dos punxades de Raúl i algun que altres sustet amb la bici adelantant-me per damunt del cap ens han eixit 42 km i 1150 metres de desnivell positiu acumulat.
La setmana que ve més i millor.