Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 31 de març del 2010

EIXIDA 27/03/2010 ALT DEL PALMERAL, TOUS, FINCA BRESQUILLERES, LA POBLA LLARGA.

Este dissabte ens hem presentat tan sols dos bikers de nou per a fer una ruta típica ,molt bonica, amb unes vistes impressionants desde el alt del palmeral i una baixada sempre perillosa com és el tallafocs o trialera que baixa a Tous.
En la pujada al alt del palmeral desde Antella ens hem trobat amb els amics del Club Btt El Repeló de Alberic, hem fet la pujada  tots junts fins a la trialera, ells anaven a fer la senda de les dones.
Després de esmorzar al Bar Avenida de Tous la tornada l´hem feta per la finca de les bresquilleres que esta preciosa en esta epoca tota plena de flor, per cert el castell que estàn construint al punt més alt de la finca és una passada, açí el podeu vorer.


Després a casa per la rampa criminal de baixada fins a Gavarda i el riu albaida, Beneixida la vella i Castelló de la Ribera.
Al fi hem fet 50 km i 900m de desnivell acumulat.
D´açi a 15 dies tornem asperem que amb més gent ja per a les rutes del dissabte.

MOLTES FELICITATS A FEDE, MEMBRE DEL NOSTRE GRUP I A  SUSI, LA SEUA SENYORA, QUE HAN SIGUT PARES  EL DIA 22/03/2010,MOLTES FELICITATS ALS DOS I MOLTA SORT A PEP EN ESTA VIDA QUE COMENÇA. 

dissabte, 20 de març del 2010

EIXIDA 20/03/2010 BARXETA, MONTANYA BLANCA, QUATRETONDA.

Un dia ja primaveral , de fet és l´últim día de l´hivern i ja s´ha notat, la temperatura era molt bona rondant els 20 ºC i un poc enboirat .

Només 2 bikers hem acudit hui a la cita semanal amb la BTT, Paco Mellado i jo. Hem fet una ruta molt dura i técnica fins esmorzar a quatretonda, al bar Jaguar per cert de luxe com sempre,  i després una  tornada molt ràpida a casa amb temps per fer-mos un refresquet al K2 inclòs ja que a les 12:30 ja estavem a La Pobla.

La pujada a la montanya blanca espectacular, molt trencada amb molta pedra solta, hem hagut de apretar-mos els maxos per pujarla combinaeta per cert.
Abans de la montanya blanca hem tingut un xicotet percanç amb un riuet que creua el camí de asfalt i hem imitat al Papa el Mellado i jo i besant el terra, resultat ell el braç ple d´arraps i jo la cama esquerre i el culotte que pareixien el aca de Caramarga dels pegats que porte, menys mal perque haguera pogut ser pitjor.
Després de la montanya blanca unes sendes molt divertides fins arrivar a la pista del Buixcarró i de allí a Quatretonda baixant per la trialera fins al poble.
Després d´esmorzar tornada a La Pobla per la pista del Buixcarró de baixada fins al Pla de Corrals, Barxeta i a casa.
Total del dia 56 km , 1200 m de desnivell acumulat, un grapaet de arraps i molta diversió.

El dissabte que ve més i recordeu que per al diumenge els amics del BTpabajo de Enguera ens han convidat a anar a la KDD´10, son 46 km i 1150 m de desnivell acumulat.

dilluns, 15 de març del 2010

EIXIDA 13/03/2010 FINCA DE PEROT,PORT DE BENIGANIM, BELLUS,COVA NEGRA.

Per fi un dissabte amb bon oratge, algo fresquet pero especial per a la btt. Només Quique i Jo hem eixit hui, entre falleros i baixes per accident ens hem quedat en cuadre.

Dura i molt tècnica pujada per la finca de perot per eixir al port de Beniganim i de alli a Bellús per esmorzar.
Hem coincidit amb els companys de Hui no Caurem de Xàtiva i amb els de Bici Natura de Castelló de la Ribera esmorzant al bar de la casa de la cultura.
Després de esmorzar tornem per el estret de les aigues i la cova negra a buscar les salines de Manuel i La Pobla LLarga.
Lamentar el accident d´un  company de Bici Natura que s´ha trencat la cadera en un accident al pas de les arcaetes de Alboy, desde açi li desitgem una rapida recuperació.
Quique i jo també caiguerem pero sense consecuencies i es que baix les arcaetes de tanta aigua que ha passat este hivern s´ha fet un borró al asfalt que només tocarlo la bici rellisca i t´hen vas a terra, per favor tots els que passeu aneu amb precaucío.
Com sempre abans de dinar ja estavem a casa amb 58 km i 1100 metres de desnivell acumulat.
A la setmana que ve després de la cremà més, bones falles a tots.

dilluns, 1 de març del 2010

EIXIDA 27/02/2010 PORT DE CARCER, SELLENT, ESTUBENY, ANNA, SUMACARCER.



Cinc Bikers acudirem este dissabte a les 8 del matí al parc, Ferran, Paco Mellado, Quique, Fede i Jo. Ja va notant-se que s´arrima el bon oratge..Hem fet  una ruta molt bonica, amb no molta dificultat física només que és llarga te 62 km i si prou tècnica.
Ens dirigirem cap a Castelló de la Ribera per anar a les trialeres del port de Carcer, que són molt divertides, direcció a Sellent.

A Sellent agafarem la senda que va per el costat del riu, que travesaren 3 vegades una d´elles amb aigua per els genolls,aon Quique va punjar per fer honor al nom de la nostra penya que ja feia temps que no l´hin feiem, fins a Estubeny i d´açi a Anna per esmorzar esta vegada al bar Gallego,tambe varem esmorzar be.


Després d´esmorzar anarem a buscar Sumacarcer per caminals d´horta i pujant un portet per baixar la trialera de la senda de la Mare de Deu aon Ferran va tindré un xicotet accident que li costarà 12 dies de escaiola per una fisureta al braç encara que va tornar fins a casa pedalejant el màquina, desde açi animar-te Ferran i a fer reposo i recuperar-te prompte que si no quan tornes només faràs que xuplar roda.
Al fi ferem 62 km amb 1200m de desnivell acumulat.