Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 23 de febrer del 2010

EIXIDA 20/02/2010 XATIVA,MONTESA,PLANA DE ENGUERA VALLADA





Ja feia temps que no teniem un dissabte en tan bon horatge,que ganes que teniem,3 bikers ens reunirem a les 8 del matí a l´estacio de renfe de La Pobla Llarga per agafar el tren fins a Xativa,Fede,Ferran i Jo.
Començarem la ruta a Xátiva per acurtar un poc i que no s´hens fera tant tard, agafarem direcció La Granja,Llanera fins arrivar a Montesa.
A Montesa començem la pujada més dura de tot el dia fins la plana de Enguera, després seguint direcció Vallada a buscar la "senda del moro" o camí vell de Enguera, una senda espectacular de baixada que ens conduirá fins a Vallada, al buscar el bar el Besó.Bon esmorzaret i lloc per guardar les bicis.

dissabte, 13 de febrer del 2010

EIXIDA 13/02/2010 RAFEL,MANUEL,SALINES,CASTELLO I LA POBLA LLARGA

Un dia que havien acudit més bikers del que anava sent normal l´horatge no ens ha deixat gaudir de un bon dia de btt, Javi, Ferran, Fede i jo hem acudit a les 8 del matí al parc, ja estava xispejant.

Hem eixit direcció Rafelguaraf, la idea era fer la finca de Perot per anar a esmorzar a Bellús i per l´estret de les aïgues a les salines i a La Pobla, al arrivar a rafel s´ha post a ploure i hem decidit anar cap a les salines per tenir més prop el poble en cas que començara a ploure més fort.

A les 9:30 s´ha posat a ploure, i per la font amarga travessant ens hem retirat cap al pobla per esmorzar a la Cantina amb Quique que estava treballant.

Al final encara hem fet 30 km amb 500 m de desnivell acumulat, al menys hem fet gana de esmorzar i ens hem banyat un poc.

Em fi esperem que la setmana que ve siga més i millor de tota manera ahí estarem.

dimecres, 10 de febrer del 2010

EIXIDA 06/02/2010 TRIALERA TOUS, ALT DEL PALMERAL, SUMACARCER.

Només dos bikers,Ferran i Mellado han acudit hui al parc per eixir direcció a Tous, molt dura la pujada per la trialera amb el fort vent en contra igual com l´arrivada al alt del palmeral,espectacular la baixada per l´altre costat de la presa fins a Sumacarcer,esmorzaret a Bar Ricardo i cap a la Pobla Llarga borejant el xuquer.
Al fi 52km i 900m de desnivell acumulat.
A vorem si la setmana que ve s´anima mes gent a eixir encara que pareix que l´oratge es resistis a millorar.

dilluns, 1 de febrer del 2010

EIXIDA 30/01/2010 BARX,PINET I BIUXCARRO


Molt bon dia per a la pràctica de la btt, un poc de fred al matí però després ha fet molt bona temperatura només el aire ens ha molestat un poc a la tornada ja que el duiem de cara.

Només Ferran i jo hem eixit hui, els demés els tenim hivernant, hem fet 57 km amb 1300 m de desnivell positiu acumulat ,un bon esmorzar al bar San Pere de Pinet i a les 13:00 arribavem a la Pobla, mireu les fotos, els paisatges desde dalt de les sureres és molt bonic.

El dissabte que ve mes i millor.